„Laiškas nuo Jurgos ir Vido.

Taip jau nutiko, kad pusę metų jau gyvename atskirai ir, po bandymų likti kartu, visgi supratome, kad konstruktyviau, pagarbiau ir, – kas svarbiausia, – sąžiningiau mūsų sūnaus Ado atžvilgiu bendrausime perėję į kitokią bendravimo formą. Šiuo atveju tai yra pasukimas skirtingomis kryptimis. Mūsų keliai vis vien susisies dėl mylimo vaiko bei dėl abipusės pagarbos, kuri lydėjo mus visus bendrus dešimt gyvenimo metų ir lydės toliau. Šis išsiskyrimas yra apie dviejų kuriančių žmonių skirtingumą ir norą vienas kito neužgožti, bet kaip tik – palaikyti ir gerbti. Vienas kitam linkime kuo gražesnės ateities ir palaikome vienas kitą kuo tik galime. Tai yra privatus mūsų reikalas, todėl jį privačiai norėtume ir užbaigti, ir būtume dėkingi, jeigu susilaikytumėte nuo tolimesnių interpretacijų“, – tokį įrašą socialiniuose tinkluose padėdami tašką apkalboms paskelbė V. Bareikis ir J. Šeduikytė.

Vėliau aktorius bei atlikėjas drauge su sūnumi ir I. Stonkuviene išvyko atostogauti ir Naujuosius sutikti į JAV.

Po žinios apie skyrybas Jurga savo viešame atlikėjos profilyje feisbuke ėmė rašyti dienoraštį, pavadinusi jį #jurgosiiššūkis. Kaip pačioje pradžioje minėjo dainininkė, Jo esmė – sąmoningai nugyventi metus, stebint save ir aplinką, tobulėjant ir mokantis išgyventi siunčiamas ar susikuriamas akimirkas.

Tryliktąją dienoraščio dieną Jurga ne tik papasakojo, kaip šiuo metu jaučiasi, davė sau pažadą, bet ir pasiuntė žinią visiems vyrams, kviečiantiems į pasimatymus. Įrašą ji pavadino vienu žodžiu – „Lūžis“.

„Išskaidžiau save į milijoną, kad sujungčiau į vieną visumą. Šiandien pajutau lūžį. Vakar išrašydama save į dienoraštį, jaučiausi vieniša ir nereikalinga, nors faina ir gabi ir visokia kitokia. Staiga kažkas kliktelėjo- pajutau, kad šios reakcijos buvo būdingos tai, anai Jurgai“, – įrašą pradėjo dainininkė.

Jos teigimu, dabartinė Jurga – kitokia ir tik dabar ji gali pažvelgti į save iš šono.

„Esu vaikiškai naivi ir atvira. Visada tokia buvau ir tai buvo mano supergalia. Tik buvau tai pamiršusi po sunkiais pareigos nešuliais, kuriuos pati sau pasunkindavau. Lengvumo, lengvumo, lengvumo – šaukiuosi, noriu ir prašau. Debesų prašau, nes kartu išsilijom tai, kas buvo per sunku nešti ir dabar galima skristi“, – toliau rašo J. Šeduikytė.

O ilgą 13-osios dienos dienoraštį ji baigė tokiais žodžiais: „Ir dar – noriu visus patikinti, kad manęs niekas nepaliko. Pasirinkau kelią, kuriuo tikiu, švariai, be papildomų istorijų. Visa kita – nebe mano įtakoje ir nuo to atsiriboju švelniai linkėdama laimės“.

Pilną įrašą galite perskaityti čia:

DELFI primena, kad pora susituokė Juodkrantėje 2009-ųjų metų rugpjūčio 26-ąją dieną. Tądien jie pakrikštijo ir sūnų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (332)