„Prieš trejus metus pas mane atėjo Mėja.

Nuostabi mergaitė, kurios svajonė buvo sudainuoti kartu su manimi dainą „Neišeik“.

Mėja pati pasirinko šitą dainą. Aš buvau labai nustebęs tokiu pasirinkimu, mat Mėja sirgo vėžiu, o dainos žodžiai – „Dar liko nebaigtų rašyt laiškų, dar neišeik ir nesudėk taškų“.

Šį savaitgalį Mėja išėjo...

Ir liko daugybė nebaigtų rašyt laiškų. Visi laiškai man skamba vienu klausimu – „Už ką?“

Pusę savo neilgo gyvenimo Mėja kovojo su vėžiu. Liga atsitraukdavo, o po kurio laiko vėl grįždavo dar baisesnėmis formomis. Pastaruoju metu viskas buvo gerai, bet prieš tris savaites liga smogė taip stipriai ir netikėtai, kad vaiko organizmas neatlaikė.

Mėjos mama ir tėtis išgyvena nesuvokiamą skausmą.

Aš nieko panašaus negalėčiau net įsivaizduoti, mat prieš pusę metų šita šeima, tvarkingi, gražūs žmonės, prarado dar ir naujagimį...

Taip, Mėjai buvo gimęs brolis, bet sulaukęs penkių mėnesių, jis mirė.

O dabar išėjo ir Mėja.

Jauna mama prarado abu savo vaikus per pusę metų...

Už ką?

Bet aš tikiu, kad Mėja ir jos broliukas niekur neišėjo, nes be šito tikėjimo gyvenimas atrodo visai beprasmiškas. Tikiu, kad kapo vieta bus tik sausos žemės kauburėlis, o vaikai jau dabar gyvena geresniame pasaulyje.

Kiekvienas savo Dievui, pasimelskime šį vakarą prašydami suteikti ramybės šitai šeimai. Tūkstančiai maldelių ir Dievas išgirs.

Na ir kas galite, paremkitę šeimą, kurios dabar laukia daug išlaidų.

Rimanto Kaukėno paramos grupė
sąsk.nr. LT147290099086499744
Mokejimo paskirtyje nurodyti – Parama Mėjos šeimai“, – jautriai kreipėsi Stano.

„Rytui auštant apgaubta visų mūsų maldų, tikėjimo ir meilės iškeliavo švelnioji Mėja... Tegu muzikos garsai palydi ją amžinybėn... Mėja, buvo didelė garbė Tave lydėti. Kaskart suskambus pianino muzikai, akimis ir širdimi ieškosime tavo šypsenos... Stipriai apkabiname Mėjos tėvelius“, – buvo rašoma feisbuke.

Paauglės istoriją sekė daugybė žmonių Lietuvoje, ja dalijosi ir pats labdaros fondas. Anksčiau labdaros fondas rašė, kad mergaitė buvo „du kartus įveikusi leukemiją ir stojusi į trečiąją kovą, kurios metu mergaitę užklupo audra. Galinga audra.

„Šiuo metu Mėjos būklė itin sudėtinga – intensyvios terapijos skyriuje ji kovoja už gyvybę. Todėl iš visos širdies kviečiame visus palaikyti šią nuostabią mergaitę maldomis, mintimis bei siųsti palankų vėją, kad kuo greičiau baisioji audra nurimtų“, – buvo rašoma feisbuke.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)