Apie tai ir dar daugiau S. Vaitulionis papasakojo savo jautriame laiške, skirtame A. Jagelavičiūtei atminti. Juo vienas geriausių jos draugų sutiko pasidalinti ir su Delfi.

„Šiandien turėjau liūdniausią atsisveikinimą savo gyvenime.

Tiesiai – sunkiausia diena mano gyvenime, so far. Kai ateina suvokimas, kad niekas niekada nebebus, kaip buvo. Kad nebebus nieko. Tik – du dešimtmečiai širdingų prisiminimų, kurių niekas neatstos.

Agnė Jagelavičiūtė ir Saugirdas Vaitulionis

Mes bučiuodavomės nuolat, nes, per beveik du dešimtmečius draugystės bei besąlygiškos meilės, tu nebetaupai dėmesio apraiškų. O kam? Ji mane to mokė nuolat: mylėk, netylėk, parodyk.

„Ačiū, kad esi. Bučkis. Myliu tave“, – paskutiniai jos žodžiai man, kai ji lipo į taksi.

Agnė mane išmokė būti dėkingam už viską ir visiems.

Antrą parą renku mintis padėkoti jai. Už Viską. Už save, koks esu. Be jos nebūtų manęs. Vis dar renku.

Mylėsiu amžinai, kaip nieko nemylėjau. Ir mūsų meilė buvo ir bus tai, ko niekas iš mūsų nebeatims“, – jautriai rašė S. Vaitulionis.

Agnė Jagelavičiūtė ir Saugirdas Vaitulionis

Vyrams skirto mados žurnalo „L'Officiel” redaktorius tapo laidininku tarp A. Jagelavičiūtės šeimos ir visuomenės bei pranešė atsisveikinimo detales.

„Atsisveikinti bus galima Olandų laidojimo namuose. Sausio 2 d. nuo 12:00 iki 20:00 val. Sausio 3 d. nuo 9:00 iki 11:00 val.

Gėlės: vienas baltas rožės žiedas“, – pranešė jis.

Laidotuvės vyks sausio 3 d. Kaune, Karmėlavos kapinėse.

Žinia apie vienos garsiausių Lietuvos moterų mirtį pasiekė trečiadienio rytą. Ją Delfi patvirtino redakcijai žinomas ir šeimai artimas šaltinis.

Pranešta, kad A. Jagelavičiūtė pastarosiomis dienomis sunkiai sirgo. Dėl ligos ji pateko į ligoninę, buvo gydoma reanimacijos skyriuje dėl plaučių uždegimo, kuris, deja, komplikavosi.

Žinomai moteriai buvo 42-eji. Jos gedi mama, sūnus, artimieji, kolegos, bičiuliai ir visi ją pažinoję.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)