Dar gruodžio pradžioje Jurgita mėgavosi šeimos švente ir DELFI paatviravo apie būsimą atžalą. „Bus berniukas. Ir vardą jau beveik esu išrinkusi, tik dar trūksta vyriškosios šeimos pusės patvirtinimo, jie nelabai kišasi į šiuos reikalus“, – nusijuokė Jurgita, kalbėdama apie savo vyrą Edgarą ir septynmetį sūnų Tomą Juozapą.

Jurgita Tvarijonaitė su vyru Edgaru ir sūnumi Tomu Juozapu

Tąkart moteris prasitarė, kad sūnus kartais pajuokauja, jog mažesnįjį broliuką norėtų vadinti Petru. „Jis vis kartoja, kad jei ir duosime kitokį vardą, vadins Petru. Jam labai gražu ir tiek“, – pasakojo J. Tvarijonaitė ir patikino, kad greičiausiai ir antram sūnui suteiks dvigubą vardą.

Paskutinėmis nėštumo dienomis gerą nuotaiką spinduliuojanti moteris prasitarė negalinti atskleisti tikslios gimdymo datos. „Vieni skaičiuoja savaitėmis, kiti mėnesiais, viskas skirtingai gaunasi“, – gruodžio pradžioje paslaptingai kalbėjo moteris.

DELFI susisiekus su J. Tvarijonaite, moteris atskleidė, jog jau yra namuose ir ji bei vaikelis jaučiasi puikiai. Tiesa, teigė, jog vardas sūnui vis dar renkamas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (46)