Nors Jurgita šios žinios dar neskuba nei patvirtinti nei paneigti, apie esminius gyvenimo pokyčius byloja ir besikeičiančios moters figūros linijos. 

„Tik su platesne suknele pasirodai, tuoj visiems įtarimų kyla, - juokiasi Jurgita. - Nieko kol kas negaliu nei patvirtinti, nei paneigti. Bet labai norėčiau ir sau to labai linkėčiau. Labai noriu vaikų, mano amžius jau ant ribos, tad reikia skubėti.“

J. Tvarijonaitė apie antrąjį nėštumą kol kas kalba labai atsargiai.

„Girtis tokiais dalykais šiais laikais negalima, nes niekada nežinai, kaip viskas gali pasibaigti. Kai pagimdysiu, tai ir sužinosit“, - šypsojosi nuo miesto šurmulio į pajūrį vasarai pabėgusi jauna moteris.

Džiaugiasi Šventosios ramybe

Žiemą ilsėtis šiltuose šiltuose kraštuose, dažniausiai Tenerifėje mėgstanti šeima vasaras leidžia Lietuvos pajūryje. Šiltuoju metų laikotarpiu J. Tvarijonaitė su vyru ir sūnumi įsikuria savo asmeniniuose apartamentuose Šventojoje.

Kadangi Jurgita gyvena naujų namų kurorto rajone, į triukšmingąją miestelio dalį ji beveik niekada neužsuka.

„Dabar čia viskas sutvarkyta, ramu ir gražu. Kai sūnus buvo mažiukas, su vežimėliu negalėdavome pravažiuoti per duobes. Šventosios kurorčiukas tikrai nėra blogas variantas. Kai tik pasakėme, kad ruošiamės pirkti butą Šventojoje, pažįstami žiūrėjo labai skeptiškai, suraukę nosis. Bet kas atvažiuoja pas mus, nustemba. Nes naujieji rajonai visiškai kitokie, nei senoji miesto dalis. Kiemai erdvūs, saugūs, vaikams yra kur žaisti ir važinėti dviračiu, nei vienas automobilis nevažiuoja. Šalia dviračių takas, kopos, jūra prie pat namų. Paplūdimyje žmonių nedaug. Netgi nesinori važiuoti į jokias Juodkrantes“, - tikino šiuo metu prie jūros poilsiaujanti J. Tvarijonaitė.

Į centrą neina

Buvęs modelis pabrėžia, kad kurortas kritikuojamas nepelnytai. Aplinkui jauną šeimą vasaromis ilsisi čia namus įsigiję teisininkai, gydytojai, politikai ir pramogų pasaulio atstovai.

„Pro langą pasižiūrėjus, vien nauji automobiliai. Čia gyvena labai tvarkingi ir kultūringi žmonės. Per penkias vasaras tik vieną kartą naktį girdėjome kažką garsiai diskutuojant. Kiek čia apsistojame, jokio triukšmo nebūna. O kas dedasi Šventosios centre, aš nežinau, nes ten nevaikštau. Mūsų naujų namų komplekse yra kavinių, kur pietaujame ar vakarieniaujame“, - tikino ramybe Lietuvos pajūryje besimėgaujanti Jurgita.

Jurgitos Tvarijonaitės ir jos šeimos atostogos saulėtuose kraštuose ir Lietuvoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (169)