Dalia ir Andrius yra vaikystės draugai nuo vaikų darželio laikų, o “Foje” susikūrė, kai jie abu mokėsi Vilniaus 18-oje vidurinėje mokykloje, todėl nieko nestebino matyti juos vienoje kompanijoje.

“Norėjom labai palaikyti Andrių turo pradžioje, nes žinojom, kiek ilgai ir skrupulingai ruošėsi. Koncertas man sukėlė tiek daug prisiminimų ir emocijų apie jaunystę, kad net apsiverkiau. 43 metai esame
draugai. Nežinau, ar tai daug, ar mažai,” – po koncerto nostalgiškai pasakojo Dalia.

“O šiaip tai į Palangą su Juozu atvažiuojame jau ne pirmą savaitgalį, kad galėtumėm netrukdomi padirbėti. Man svarbu būti su žmonėmis, kurie tokie artimi, kad su jais gali ir tylėti. Tiesiog būti,” - sakė režisierė.

“Po visiškai išprotėjusios savaitės ir įtempto laiko Vilniuje, besiruošiant ateinančiai kolekcijai ir spektakliams, norisi susikoncentruoti ir sukaupti jėgas, labai svarbu rasti vietą, kur gali ramiai pamąstyti, energetiškai pailsėti nuo šurmulio, išsimiegoti girdint jūros ošimą, o tada ir kurti pasidaro lengviau – laukia daug planų. Man labiausiai patinka pajūris ne sezono metu – ištuštėjęs parkas ir mieguistos Palangos gatvės. Kaifas, kada niekas nesuka galvos ir gali pabūti vienas,” – savo rudeniškais savaitgalio įspūdžiais dalinosi Juozas Statkevičius.

Savaitgalis buvo labai produktyvus: Juozas užbaigė kurti paskutinius modelius būsimai kolekcijai, kurią žiūrovai galės pamatyti lapkričio 24 d. Siemens arenoje, o Dalia pasirengė naujausiam Vilnius City opera sezono spektakliui. Abiejų laukia labai įtemptas lapkritis, nes į Vilnių suvažiuoja nemažas būrys bohemiečių dainuoti “Visos jos Tokios” ir “Svynis Todas: demonas kirpėjas” spektakliuose, kurie vyks nuo lapkričio 26d. Vilniaus Kongresų rūmuose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (35)