Daugybę pasaulio šalių kartu aplankę sutuoktiniai laiką leidžia nebe kartu. P. Grybauskas jau kurį laiką užsienyje, o jo žmona Justina liko Vilniuje. Apie pasikeitusius tarpusavio santykius byloja ir pasikeitęs moters santykių statusas socialiniame tinkle. Vieną dieną užrašas „Ištekėjusi“ tiesiog dingo. Kaip kalbėjo DELFI šaltiniai, nesutarimus tarp sutuoktinių galėjo pakurstyti netikėtai atsiradęs trečias asmuo, kurio kerams neatsispyrė vienas iš jų

Naujienų portalui DELFI susisiekus su J. Ragauskaite-Grybauskiene, moteris šia tema pernelyg atvirauti nenorėjo. „Nelabai jaučiu, kad turėčiau aiškintis apie tai. Šiuos dalykus aš turiu aiškintis tik su vyru ir žmonėmis, kurie yra susiję su mumis. O feisbuke tai aš galiu ir Nicole Kidman būti. Jūs kalbėkite ir galvokite, o mes su savais reikalais liksime namų sienose“, – naujienų portalui DELFI kalbėjo prodiuserė.
Justina Ragauskaitė-Grybauskienė ir Paulius Grybauskas

Po prieš beveik dvejus metus vykusių vestuvių jaunoji pasirinko dvigubą pavardę. Pora iškart po jų išvyko medaus kopinėti į Keniją. „Keliausim ten, kur seniai svajojau – į Keniją, todėl net labiau nei pačių vestuvių laukiu kelionės“, – DELFI apie būsimą medaus mėnesį dar prieš tuoktuves yra sakiusi J. Ragauskaitė.

J. Ragauskaitės ir P. Grybausko draugystė iki santuokos truko daugiau nei pusmetį. Viešumos jiedu nevengė dar tada, kai P. Grybauskas dar nebuvo oficialiai išsiskyręs su pirmąja žmona. Iki santykių su P. Grybausku J. Ragauskaitė yra draugavusi su prodiuseriu Justinu Milušausku, dainininku ir žurnalistu Marijonu Mikutavičiumi.

Prieš dvejus metus vykusių vestuvių akimirkos - nuotraukų galerijoje:
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (70)