Paramos koncerte jis prisipažino, kad dažnai negalėdavo nusipirkti to, ką turėdavo kiti jo bendraamžiai. Neretai tekdavo pirkti drabužius iš padėvėtų prekių parduotuvių.

„Tačiau nepriteklius priversdavo mane svajoti, ką man padaryti, kad galėčiau turėti tai, ko negalėjau. Užsimerkdavau namuose ir svajodavau, kaip smagu klasiokui, kad jis turi kompiuterį. Kai važiuodavau pas močiutę, stotelėje žvalgydavausi, gal netyčia kažkas bus palikęs atliekamą, - pasakojo J. Nainys. - Dėl nepritekliaus buvau didelėje nekonforto zonoje, man buvo labai sunku“.

TV laidų vedėjas neslėpė, kad jis ir dabar turi stengtis, kad galėtų padėti savo tėvams finansiškai.

„Galbūt jie neaprūpino manęs materialai, bet jie davė man kitus dalykus, išaugino mane geru žmogumi, - Jei man viskas būtų paduota ant lėkštutės, nemanau, kad iš manęs būtų išaugęs ne toks geras vaikas“.

J. Nainys, papasakojęs savo sunkios vaikystės istoriją, pabrėžia, kad nereikia gėdintis ar bijoti, kad esi ne tu tokiais batais, kokiais galbūt norėtum.

„Svarbiausia būti geru kitiems, skaityti knygas ir svajoti. Man svajonės padėjo pasiekti man tai, ką dabar turiu“, - sakė jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (88)