„Klaudios vardas mums labai imponavo, tačiau turėjome abejonių, ar tai šventas vardas, todėl apsidrausdami išrinkome dukrytei du vardus ir pavadinome Klaudia Maria“, - DELFI pasakojo J. Mačiulis.

Šiuo metu Graikijoje su šeima gyvenantis sportininkas prisipažino, jog vardo kol kas oficialiai dar neužregistravo. „Kadangi dukrytė gimė Graikijoje, ją ir registruoti reikia šioje šalyje. Tačiau Graikijos pilietybės nesieksime. Imsime lietuvišką pilietybę“, - tikino krepšininkas.

Paklausus, ar poros nekankina namų ilgesys, J. Mačiulis sakė, per pastaruosius metus jau spėjo priprasti.

„Norėtųsi daugiau laiko namuose praleisti, bet toks jau mūsų gyvenimas. Ne pirmi metai taip gyvename. Jau ketvirtus metus esame užsienyje. Aišku, jaučiasi draugų, tėvų trūkumas, bet tam yra lėktuvai. Kalėdoms pas mus atskris mūsų šeimos, draugai“, - pasakojo krepšininkas, artėjančių Kalėdų proga gavęs geriausią dovaną - antrąją atžalą.
Agnė ir Jonas Mačiuliai
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)