Nuotraukomis, kuriose matyti visiškai nuoga J. Leonavičiūtė pasidalijo ir pats jų autorius - Petter Hegre.

Vyras ragino registruotis erotiniame puslapyje su nemenka nuolaida.

DELFI primena, jog J. Leonavičiūtės nuodėmės į viešumą iškilo daugiau nei prieš metus. Tąkart buvo atrasti vaizdo įrašai, kuriuose ji masažuoja nuogą vyrą.

Aliejumi išteptą vyro kūną Jolanta masažavo apsirengusi kelnes ir trumpą palaidinę. Tuo metu mergina DELFI pasakojo, kad vaizdo įrašai, kuriuose daro masažus ir vaikinui, ir merginai, buvo skirti uždaram žmonių ratui. Anot jos, visa tai vyko kiek daugiau nei prieš penkerius metus.

Jolanta Leonavičiūtė

„Pasiteisinimų negali būti. Kiekvienas žmogus padaro klaidų. Vienos būna mažesnės, o kitos didesnės. Tada šis gyvenimo momentas atrodė nereikšmingas. Tačiau ateityje tai gali turėti labai skaudžias pasekmes“, – tuo metu DELFI kalbėjo Jolanta.

Kiek mergina uždirbo už įrašus, kuriuose atlieka masažuotojos vaidmenį, nepanoro atskleisti. Gražuolė nenorėjo atskleisti detalių, kas jai pasiūlė filmuotis erotinio pobūdžio filmuke.

„Žmonės, kurie to nežino, nesupras. Šis video buvo filmuotas uždarai grupei žmonių. Tačiau kažkas jį paviešino negražiuose internetiniuose puslapiuose. Daugiau nepadariau tokių klaidų. Geriau anksčiau ar vėliau tai pripažinti. Galbūt tai jaunatviškumas, gyvenimo patirties stoka“, – teisinosi Jolanta.

Tačiau po kurio laiko į viešumą iškilo ir dar vaizdo įrašų, kuriuose nusifilmavo J. Leonavičiūtė. Viename jų moteris tiesiog nusifotografavo su vėliau visiškai išsirengusia porele, o kitame - J. Leonavičiūtė sportavo visiškai nuoga.

Šįkart su pačia J. Leonavičiūtė DELFI susisiekti nepavyko, tačiau savo feisbuko paskyroje moteris parašė, jog šios nuotraukos yra senos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (587)