J. Jankevičius išgarsėjo „Humoro klube“. 2009 m. kartu su šokėja Rasa Židonyte dalyvavo projekte „Šok su manimi“. Slaptu ginklu Justinas vadina savo liežuvį. Sugebėjimas laiku ir vietoje pajuokauti – tai tik vienas iš daugelio komiko privalumų.

Šmaikščius ir intriguojančius klausimus humoristui uždavinėjo Aidas Puklevičius. J. Jankevičius vakaro metu atskleidė, kad vaidins spektaklyje apie pilotus Steponą Darių ir Stasį Girėną. Pjesę šiam kūriniui rašė Sigitas Parulskis, režisierius Kostas Smoriginas. Spektaklis bus vaidinamas visoje Lietuvoje. J. Jankevičiui patikėtas S. Dariaus vaidmuo, o jo kolegą S. Girėną vaidins Mantas Stonkus.

Vakaro metu kalba pasisuko ir apie Moniką Šalčiūtę. Pasak J. Jankevičiaus, ji yra Lietuvos šviesulys. Humoristas kartu su „Facebook“ sensacija filmuojasi reklamoje. J. Jankevičius merginą vadina savo mėgstamiausia rašytoja. „Mūsų nutautėjusioje Lietuvoje, kur žmonės neskaito knygų, nevertina meno šedevrų, ji yra tai, kas šviečia savo išmintimi. Ji yra raktas į viską“, – kalbėjo Justinas.

A. Puklevičius išsakė pastebėjimą, kad M. Šalčiūtė panaši į literatūros klasikę Žemaitę. Ji taip pat rašė, ką mato. „Velniai žino, ką Monika pasako. Bet tu jauti jėga, jauti, kad tai yra svarbu. Ji yra labai įdomus žmogus. Ji gali kalbėti pusvalandį, o tu gali užmigti, atsibusti ir neprarasti minties. Tačiau kartais ji pasako tai, kas labai nustebina, - protingo arba šmaikštaus“, – tikino humoristas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (125)