Reklaminėje fotosesijoje Greta įsiamžino vien tik su seksualiais apatiniais. Praštmatnių apatinių, kurie, anot kūrėjų, atskleidžia viliokišką būdą, prekės ženklą kuria dvi seserys Aurita ir Elinga Noreikaitės.

Rankų darbo apatinių modeliu tapusi G. Mikalauskytė savo talentą mergina yra išbandžiusi ir prieš kino kamerą – įsiamžino serialuose „Apie mus Kazlauskus“ ir „Meilė kaip mėnulis“.

2012-aisiais Greta konkurse „Mis Lietuva“ pelnė I-osios vicemis titulą. Tai didžiausias šaulietės pasiekimas grožio konkursuose, nors jai teko garbė ir atstovauti Lietuvai konkurse „Mis visata“.

Pirmą kartą viešai su Justinu Jankevičiumi G. Mikalauskytė pasirodė naujojo TV3 sezono pristatymo šventėje.

Su bene žymiausiu pastarojo meto Lietuvos pramogų pasaulio žmogumi – Justinu Jankevičiumi – draugaujanti mergina DELFI tikino to visiškai nesureikšminanti. „Aš draugauju su Justinu ne tuo, kuris ant scenos“, – šyptelėjo mergina.

Pasidomėjus, kaip gi pora susipažino, G. Mikalauskytė tai nutylėjo tiesiog nusišypsodama: „Viskas dar labai labai šviežia, jauna“. Vėliau mergina kukliai pridūrė, kad vieniems tas jau kartu praleistas laikas gali atrodyti labai daug, o kitiems – dar visai nedaug.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (117)