Ramen makaronų paragauti atvyko ir retai viešumoje kartu pasirodantys Jogaila bei Indrė Morkūnai su 2 mėnesių dukrele. Mažoji jaukiai snaudė vežimėlyje, kol svečiai mėgavosi maistu bei puikia atmosfera.

Tarp renginio svečių pasirodė ir Vaida Skaisgirė su sūneliu Atu. Jauna moteris traukė akį pritrenkiančia išvaizda. Renginio pabaigoje pasirodė ir Rolandas Skaisgirys.

Vaida Skaisgirė

Renginyje taip pat pasirodė ir Robertas Kalinkinas, Rimvydas Širvinskas-Makalius, Alkas Paltarokas ir daugelis kitų žinomų veidų.

„Ramenas ir pagaliukai“ – taip Liutauras pavadino savo barą ir jau kuria ramen bendruomenę. Virtuvės šefas įsitikinęs, kad lietuviai tirštą japonišką sriubą turėtų pamėgti. „Esam sriubinė tauta“, - sako jis.

Tai patvirtino ir pirmosios darbo dienos sėkmė, kuomet 150 nemokamų porcijų sriubos norėjusių eilė nusidriekė beveik iki Gedimino prospekto.

„Japonijoje ramen sriubos skanavome mažuose restoranėliuose, kur telpa vos 8 ar 10 šliurpikų, pas mus vietos bus daugiau, tačiau ši vieta skirta ne ilgam sėdėjimui. Atėjai, pavalgei ir užleidai kitam“, - sako Liutauras.

Neįpratusiems daug valgyti ramen porcijos gali pasirodyti per didelės. „Bet jei suvalgo japonai, suvalgys ir lietuviai“, - įsitikinęs Liutauras.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (45)