„Pažymėdamas albumo išleidimą nusprendžiau surengti spontaniškus pasirodymus keliose Vilniaus vietose. Mes ateiname, pasiautėjame ir einame toliau. Toks vakarėlio formatas yra pats smagiausias“, – neabejoja J. Didžiulis

Penktadienio vakarą savo kompaniją atlikėjas susisodino į taip vadinamą „reanimacijos“ autobusiuką, kuris apipavidalintas kaip greitosios pagalbos automobilis.

„Po sostinę važinėti norėjome savo „reanimacijos“  projektų autobusiuku. Jei trumpai, kai reikia žmonėms greitai pakelti nuotaiką ir skubiai gydyti muzikos pagalba, šia transporto priemone greičiau pasiekiame tikslą. Todėl ir pavadinome ją „greitąja“, – paaiškino Jurgis.

Su linksmai nusiteikusia kompanija penktadienio vakarą Jurgis siautėjo „Invino“, „Republic No.4“ ir „Jamaikoje“.

Beje, savo naujausią solinį albumą kasetės pavidalu „Intro/Extro“ J. Didžiulis savo gerbėjams dovanoja nemokamai. Albumo pristatymą „Lofte“ kitą savaitgalį jis taip pat rengia nemokamą.

J. Didžiulis DELFI pasakojo, kad pinigai pradėjo kišti koją jo pagrindinei veiklai – muzikos kūrimui. Todėl jis nusprendė padaryti eksperimentą ir išleisti nemokamą albumą. Tiksliau, kasetę.

„Vis galvojau, koks būtų tas albumas, jei pinigai nebūtų pagrindinis įkvėpimo šaltinis. Pasirinkau originalią laikmeną – kasetę. „A“ pusėje bus įrašyti intravertiški kūriniai. Žmonės išgirs mane tokį, kokį galbūt nepratę girdėti. „B“ pusėje sudėti ekstravertiški „incultiniai“ kūriniai, šiek tiek su isterija, skirti „tūsui“. Todėl albumą ir nusprendžiau pavadinti „Intro/Extro“, – paaiškino atlikėjas.

Naujausią Jurgio albumą galima išgirsti jau dabar tokiu pačiu pavadinimu kaip albumas sukurtame internetiniame puslapyje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)