DELFI pasidomėjus, ar ilgai Justė svarstė prieš pasiryždama sėsti į kirpėjos kėdę, ji nusijuokė, kad tai buvo labai spontaniškas sprendimas.

„Pasitrumpinau ir dabar nebežinau, ką daryti, nes dar liko paskutinė vaidmens pamaina“, – nusijuokė Justė, šiuo metu besifilmuojanti lietuviškame kine.

„Viskas įvyko labai netikėtai, – nusijuokė Justė. – Vyko filmavimas ir besišukuojant kažkas rado vaikiškas žirklutes ir aš pasakiau, kad noriu trumpų plaukų tiesiog dabar. Tai tiesiog per kelias minutes nukirpo.“

Tiesa, pasidomėjus, ar su nauja šukuosena atlikėja jaučiasi gerai, ji šyptelėjo ir patikino, kad džiaugiasi savimi bei savo išvaizda ir nesureikšmina – plaukai ilgesni ar trumpesni.

Į dešimtąjį kartą vyksiančią „Sidabrinių gervių“ ceremoniją dar likus valandai iki jos pradžios pradėjo rinktis garsūs Lietuvos pramogų, politikos bei kino pasaulio atstovai.

Į renginį atvyko Mantas Stonkus su žmona Indre, Jogaila ir Indrė Morkūnai, Algis Ramanauskas, Liudas Mažylis, Marius Jampolskis su žmona, Tadas Vidmantas su žmona, Rima Olberkytė-Stankus su vyru, Saugirdas Vaitulionis ir daugelis kitų.

Dešimtuosiuose apdovanojimuose į daugiausiai nominacijų pretenduoja režisieriaus A. Blaževičiaus filmas „Šventasis“, Linos Lužytės filmas „Amžinai kartu“ ir Donato Ulvydo – „Emilija iš Laisvės alėjos“. A. Blaževičiaus filmas nominuotas net 11, o L. Lužytės ir D. Ulvydo – 9 kategorijose.

Šešiose kategorijose apdovanojimą pretenduoja gauti Kristijono Vildžiūno ilgametražis vaidybinis kino filmas „Senekos diena“.

Jau dešimtą pavasarį į Lietuvą sugrįžtantys apdovanojimai „Sidabrinė gervė“ pagerbs iškiliausius ir labiausiai nusipelniusius kino kūrėjus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (140)