Šiai temai abejinga neliko viena ryškiausių šio metų Lietuvos muzikos žvaigždžių, atlikėja Justė Arlauskaitė-Jazzu.

Garsi moteris savo mintimis dėl valdžios sprendimų, susijusių su planuojamomis Alkoholio kontrolės įstatymo pataisomis, pasidalijo socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje:

„Parskrendu iš Paryžiaus ir galvoju kad visai nenoriu namo. Ir tikrai neatmetu galimybės emigruoti dar kartą – ne dėl to, kad negalėsiu prisigerti viešoje vietoje, o todėl, kad su manimi elgiasi kaip su degrade, kaip su mentaline debiloide, nesuprantančia, kas yra kas, kad man draudžia rinktis, kad šitie ******* sugriaus mūsų kultūrą, kurios dalimi aš jaučiuosi, kurią myliu, puoselėju ir palaikau.

Nesiruošiu gyventi stebima ir valdoma šitų idiotų, negalėdama atsipalaiduoti, rengti koncertų, be teisės rinktis. Neleisiu, kad iš manęs šita demonų banda tyčiotusi. Eikit jūs ... Jūs griaunate mūsų šalį ir skatinate išvažiuoti didžiąją dalį žmonių. Niekada negalvojau, kad taip pasakysiu, bet aš – tarp jų. Fu** you, ribiniai fanatikai“, – rašė J. Arlauskaitė-Jazzu.

DELFI primena, kad J. Arlauskaitė-Jazzu vienąsyk jau buvo išvykusi iš Lietuvos. Tėvynėje baigusi muzikos mokyklą ir Juozo Tallat-Kelpšos konservatoriją, Justė persikėlė į Londoną, kur toliau tęsė studijas Thames Valley universitete.

Ar žinote, kokie alkoholio draudimai planuojami?

DELFI vaizdo įraše primenami esminiai punktai dėl alkoholio prekybos ir vartojimo apribojimo.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (716)