„Į pristatymus automobiliai paprastai įvažiuoja, kai kada jie yra iškilmingai atvežami. Iš dangaus nusileisti kol kas nebandė nė vienas. Naujasis „Tiguan“ automobilis skirtas nuotykių nebijantiems žmonėms, kurie keliauja ten, kur norisi ir kaip norisi. Tokio automobilio ir pristatymas turi būti išskirtinis“, - sakė „Moller Baltic Import“ pardavimo vadovas Baltijos šalyse Justas Nekrošius.

Nors reklamos kampanijos šūkis skelbė, kad iki gegužės 26-osios „Tiguan“ yra neliečiamas, be apžiūros ir bandomojo važiavimo Lietuvoje jau parduota 102 automobilių.

„Tikime, kad jis taps vienu iš savojo segmento lyderių. Pirmuosius automobilius klientai gaus jau birželį, jie maloniai stebins ir važinėjant miesto gatvėmis, ir bekele“, - neabejoja „Volkswagen“ ženklo rinkodaros vadovas Gundars Margevičs. Naujojo „Tiguan“ kaina – nuo 21 583 eurų.

Į pristatymą susirinko išties gausus būrys svečių. Šio reginio nepraleido Tadas ir Liucina Rimgailos, Rimvydas Širvinskas, Kristina Ivanova su drauge, Daiva Žeimytė, Žygis Stakėnas su žmona bei daugelis kitų.

Daugiau apie automobilį galite paskaityti čia.

Renginio akimirkos - nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)