Šeimininkų ir svečius pasitikusios Daivos Anužytės skubėjo sveikinti lietuviška grietinėlė - nuo milijonierių, potencialių parduotuvės klientų, iki deimantų niekada neatsisakysiančių gražiausių šou ir verslo moterų.

Kitapus gatvės įsikūrusio viešbučio šeimininkai - Aleksandras ir Ana Ciupijai atvyko vieni pirmųjų, išvyko - taip pat. Ir nors ilgai sausakimšoje parduotuvėlėje neužsibuvo, spėjo apžiūrėti vitrinose išdėstytus dailius juvelyrikos gaminius su deimantais. A. Ciupijus prisipažino, kad nežino žmonių, kuriems galėtų šis brangus akmuo nepatikti. A. Ciupijus spėjo sužibėti ir jaunatviškomis aprangos detalėmis ir pademonstravo dygliuotus batus.

Deimantų pasaulyje karjerą daranti D. Anužytė iškilmingam vakarui rinkosi drąsią suknelę atvira nugara. Prie jos Daiva priderino auskarus iš pristatomos parduotuvės.

Žurnalistas ir prodiuseris Edvardas Žičkus nustebino stilinga šukuosena, o Irena Marozienė - pavojingai aukštais kulniukais.
Deimantą ant rankos nešiojanti Rolando Skaisgirio sužadėtinė Vaida Poderytė deimantiniame vakare pademonstravo dar vieną elegantišką drabužių komplektą.

Po motinystės atostogų į viešumą grįžusi jaunoji mama prie Agnės Kuzmickaitės palaidinukės priderino elegantišką mini sijoną, leidusį pasigrožėti ne tik buvusio modelio kojomis, bet ir įmantriomis pėdkelnėmis.

Vakaro svečius linksmino iliuzionistas Mantas Wizard, rodęs rinktinius, specialiai šiai šventei paruoštus triukus.

DELFI nuotraukų galerijoje - renginio akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (231)