Šiuo metu populiarioje interneto platformoje, kurioje apie žinomus šalies žmones įvairiomis temomis skleidžiami gandai, Viktorija – bene populiariausias apkalbų objektas. Čia po susikurtais vartotojų vardais pasislėpę internautai apkalba kone kiekvieną jos žingsnį.

Neseniai aidėjo nuomonės apie V. Siegel skyrybas. Vėliau buvo dalijamasi nuogirdomis apie jos ir naujojo mylimojo, verslininko Lauryno Suodaičio santykius.

Tačiau pastaruoju metu pasirodžiusios apkalbos perpildė moters kantrybės taurę – diskusijų objektu tapo jos dukra Nicolė.

Instagrame savo sekėjams Viktorija papasakojo apie nemalonų incidentą, kuomet iš savo sekėjų socialiniame tinkle sulaukė šokiruojančių žinučių. Minėtoje apkalbų platformoje pasirodė tuo metu traukiniu su aukle iš Klaipėdos į Vilnių važiuojančios jos dukros nuotrauka. Mergaitė tuo metu keliavo namo iš viešnagės pas močiutę. Šis kadras buvo viešai aptarinėjamas.

„Mergaitės, kurios paviešino mano vaiko nuotrauką, kurioje matėsi mano vaiko veidas ir be mano leidimo įkėlė į tam tikrus portalus, - instagrame kreipėsi V. Siegel. - nepamirškite, jog tokie dalykai yra atsekami ir už tai gresia baudžiamoji atsakomybė“.

„Delfi“ susisiekus su mergaitės mama, ši patvirtino, kad imsis griežtų priemonių.

Dar šią savaitę kalbėdama su „Delfi“ Viktorija papasakojo apie panašius atvejus, kuomet slapčia buvo fotografuojama ji ir jos širdies draugas. Ji neslėpė, kad tai buvo viena iš priežasčių, kodėl nusprendė prisipažinti vėl esanti įsimylėjusi.

„Kadangi abu esame apsisprendę dėl savo santykių, nusprendėme jų nebeslėpti. Išties per daug klausimų ir spėlionių sulaukėme. Žmonės net mėgino mus persekioti, fotografuoti. Ne gana to, kad fotografavo Lietuvoje, užfiksavo ir Italijoje. Atrodo, atvažiavome į mažą, ramų miestelį, o kažkas vis tiek mus įamžino restorane. Laukė, kol pavalgysime paskui darkart nufotografavo. Paskui tokie kadrai keliauja į įvairius forumus, o aš viską sužinau iš savo sekėjų – šie man siunčia įvairias nuotraukas. Na, čia jau buvo paskutinis taškas. Supratau, kad laikas man pačiai pasisakyti, galbūt dabar visiems bus ramiau“, – sakė pašnekovė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (264)