Neseniai Nacionaliniame operos ir baleto teatre vykusiuose žurnalo „Žmonės“ apdovanojimuose pasirodė ne viena išskirtiniu drabužiu pasipuošusi žinoma dama. Tą vakarą itin dažnai minėtas stilistas Kęstas Rimdžius sutiko atskleisi, kiek tektų pakloti, jei taip pasipuošti norėtų ir bet kuri kita dailiosios lyties atstovė.

Tiesa, dažnai žinomas moteris stilistai ir dizaineriai puošia nemokamai ir suknelę jos dėvi tik šventinį vakarą bei pozuodamos fotografams. Tai tarsi mainai, o pozuodamos prieš objektyvą bei bendraudamos su žurnalistais jos reklamuoja ir savo įvaizdžio kūrėją.

Remigijus Daškevičius ir Karolina Meschino

Tuo tarpu nemažo dėmesio sulaukęs Kęstas Rimdžius vardija, kad minėtiems apdovanojimams puošė socialinių tinklų žvaigždę Karoliną Meschino, radijo ir televizijos laidų vedėją Ievą Stasiulevičiūtę, stilistę Austėją Jablonskytę, krepšininko Mindaugo Lukauskio žmoną Jurgą, krepšininko Mindaugo Katelyno žmoną Ugnę ir mados tendencijų prognozuotoją Mariją Palaikytę.

Ieva Stasiulevičiūtė

Anot žinomo stilisto ir kūrėjo, visos moterys iš jo salono „KUKLA Beauty Box“ žengė tiesiai ant raudonojo kilimo. Tiesa, ne ką mažiau įdomus iššūkis K. Rimdžiaus laukė ir prieš M.A.M.A. apdovanojimus. Čia jis kūrė įvaizdį jaunosios kartos muzikinei grupei „Flying Source Gang“. Vaikinai buvo pasipuošę vardiniais sportiniais kostiumais.

„Spalvoti trikotažiniai kostiumai, manau, puikiai atspindėjo jaunimo grupės stilių bei nuotaiką“, – sakė K. Rimdžius.

Pasiteiravus, kiek iš tiesų kainuotų, norint tapti vakaro žvaigžde ir spindėti ant raudonojo kilimo ar asmeninėje šventėje, K. Rimdžius sakė, kad suknelės sukūrimas bei pasiuvimas jo salone gali kainuoti nuo 500 eurų iki kelių tūkstančių eurų.

„Tačiau tai labai priklauso ir nuo įvaizdžio. Kalbu apie drabužio sudėtingumą, medžiagos sudėtį ar patį dizainą. Kartais suknelės būna kuriamos tik vienam vakarui, todėl kaina tikrai gali keistis“, – kalbėjo pašnekovas.

K. Rimdžiaus salonas klientėms siūlo ne tik drabužių kūrimą, bet ir kitus įvaizdžiui būtinus akcentus: makiažą, šukuoseną bei manikiūrą, todėl kaina gali padidėti dar keletų šimtų eurų.

Kaip sako žinomas stilistas, svarbiausias įvaizdžio akcentas vis dėlto yra individualumas. Žengiant raudonuoju kilimu ir, jei leidžia aprangos kodas, visada rekomenduojama išsiskirti ar pasirinkti kiek ekstravagantišką stilių. „Įdomūs ir modernūs siluetai. Tai tikrai gali prikaustyti dėmesį ir leisti išsiskirti iš minios“, – pastebėjo K. Rimdžius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (60)