Paklausta, kas paskatino iki šiol itin šviesias garbanas mėgusią gražuolę keisti stilių, moteris nusijuokė. „Aš esu žmogus chameleonas ir man gerai tiek turint šviesius, tiek tamsius plaukus. Svarbiausia vis dėlto yra ne plaukų spalva ar išvaizda, o sveikata.

Šiuo metu mano plaukų spalva yra labai panaši į natūralią. Kita vertus, šiais laikais yra tiek galimybių keistis, o aš ir pati dirbu grožio srityje su puikiomis stilistėmis, todėl keisti įvaizdį galėčiau net ir dažniau. Neatmetu galimybės vėl tapti šviesiaplauke ar visiškai nusitamsinti plaukus“, – pasakojo gerai nusiteikusi žinoma moteris.

Tiesa, Oksana taip pat pastebėjo, jog pastaruoju metu ypač madingi yra natūralūs ir tamsesni plaukų atspalviai. Puikiai grožio pasaulio tendencijas išmananti vizažo meistrė neslepia, jog toks jos pasirinkimas taip pat buvo paremtas vyraujančiomis mados tendencijomis. Tačiau pradėjus abejoti, ar toks pasirinkimas geriausias, ją nuramino vyras bei žinomas krepšininkas Simas Jasaitis.

„Pati jaučiuosi gerai, bet namuose paklausus, ar tikrai tinka, vyras mane labai palaikė ir pritarė tokiam pokyčiui. Sakė, kad atrodo puikiai ir tamsesni plaukai", – prasitarė ji.

Pastaruoju metu itin pasikeitusi ir tiesiog švytinti O. Pikul-Jasaitienė juokauja, kad dėl to kalti ne grožio pokyčiai ar procedūros, o puiki kreminė pudra. Viena garsiausių šalyje makiažo meistrių išdavė, kad dažnai nuovargį dirbant bei auginant mažą vaiką paslėpti padeda puikiai parinktos makiažo priemonės ir vizažo gudrybės. „Rami ir laiminga moteris visada švyti", - sakė netrukus ir savo grožio saloną atidarysianti O. Pikul-Jasaitienė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (205)