Daugiau nei dešimtmetį su pertraukomis „Žalgiryje" praleidęs krepšininkas pageidavo, jog jo vestuvės būtų itin privačios, tačiau Palangos širdyje besituokusiai porai išvengti dėmesio taip ir nepavyko. 32-ejų metų aukštaūgis su mylimąja Laura sulaukė ir praeivių sveikinimų bei smalsuolių žvilgsnių. Prieš ceremoniją bažnyčia net buvo užrakinta.

Šią Palangos bažnyčią itin pamėgę žinomi žmonės, tad nuostabos nesukėlė ir šios garsios poros pasirinkimas. Tiesa, daugelis atkreipė dėmesį į tai, kad įsimylėjėliai savo vestuvių dieną nuo smalsuolių ir žiniasklaidos stengėsi įnirtingai pasprukti. Šventės organizatoriai nurodė griežtą jaunųjų norą nebendrauti ir po ceremonijos bei komentarų nedalinti.

Vos tik po ceremonijos bažnyčioje jaunieji neužtruko ir stengėsi greičiau išvykti.

Šventinę dieną krepšininkas buvo nekalbus ir stengėsi išvengti dėmesio kaip įmanydamas. Nuotaka prieš žengdama į bažnyčią atrodė itin susijaudinusi ir net braukė laimės ašaras. Ją atlydėjo bei pasiruošti padėjo vestuvių organizatorė Karolina Meginytė.

Jaunųjų pasveikinti atvyko ir krepšininkai Antanas Kavaliauskas, Brockas Motumas, Paulius Jankūnas su antrosiomis pusėmis.

Kiek vėliau jaunavedžiai su vestuvių svečiais persikels į populiarią Palangos poilsiavietę, kur vyks šventė, kurios vedėju tapo žinomas aktorius Eimutis Kvoščiauskas.

DELFI primena, kad mylimajai A. Milaknis pasipiršo praėjusių metų vasarą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (206)