Prieš avariją mergina su bičiulėmis, tarp jų ir dainininke Gabriele Grigolaityte-Vasha, kartu linkminosi bare Vokiečių gatvėje, pozavo fotografams su gėrimų taurėmis rankose.

Eismo įvykio metu labiausiai nukentėjo „Porsche“ keleivė J. A. (gimusi 1992 m.). Pasak pareigūnų, gale sėdėjusi mergina buvo neprisisegusi saugos diržu, todėl smūgio metu trenkėsi į priekinį stiklą. Mergina po avarijos atsidūrė reanimacijoje.

A. Staškevičiūtės sukelta avarija

Penktadienį paryčiais, apie 05.40 val., ligoninės slaugytoja policijai telefonu pranešė, kad 4.13 val. kreipėsi automobilio „Porsche Cayenne“ keleivė G. G. (gimusi 1991 m.), kuriai nustatytas dešiniojo kelio ir dešinės čiurnos sumušimus, mergina paleista namo.

Susisiekus su legendinės dainininkės Viktorijos Mauručaitės dukra Gabriele Grigolaityte, mergina neigė, kad iš vakarėlio išvyko kartu su A. S. O sutampantys inicialai – tik atsitiktinumas.

Policija įtaria, kad „Porsche“ vairuotoja buvo neblaivi, alkoholio matuoklio duomenų nėra, nes paimtas kraujas tyrimui. Atliekamas ikiteisminis tyrimas. Policijos duomenimis, „Porsche Cayenne“ nepriklauso nė vienai iš jame buvusių merginų. Pasak pareigūnų, mašina priklauso 28 metų vyrui.

Šviesiaplaukė taip pat buvo tapusi vieno alkoholinio gėrimo reklamos veidu. Savo „Instagram“ paskyroje, kurią seka virš 11 tūkst. vartotojų, mergina nevengia demonstruoti prabangaus gyvenimo būdo. Šviesiaplaukė pozuoja įvairiose šalyse, su didžiulėmis gėlių puokštėmis, fotografuoja vardinių daiktų pirkinių maišus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1890)