Žinia apie sužadėtuves pora pasidalijo su „Delfi“. Pasirodo, kad savo išrinktosios rankos Saulius paprašė viename romantiškiausių pasaulio miestų – Milane.

Lemtingą klausimą Gabrielei jis uždavė sausio 1-ąją, esant 100 metrų aukščio bokšte su 360 laipsnių vaizdu aplink visą miestą.

„Prieš išskrendant namo nusprendžiau trumpai aprodyti lankytiną objektą, – šyptelėjo Saulius. – Tuo tarpu, kai per stiklą apžiūrinėjo miestą, atspindyje ji pamatė, kad aš kažką darau kitko, o atsisukus jos laukė siurprizas.“

Milanas, Italija

Tokio mylimojo gesto sulaukusi Gabrielė laimingai ištarė „Taip!“, o sužadėtinės statusu pasidžiaugė ir socialiniuose tinkluose.

„Nuo šiol 2022-ieji – vieni mano mylimiausių. Su naujais meilės metais, skant!“ – feisbuke šalia nuotraukos iš Italijos brūkštelėjo ji.

Pora gyvenimą drauge kuria jau daugiau nei trejus metus. Saulius ir Gabrielė susipažino dirbdami toje pačioje radijo stotyje.

Pozityvumo nestokojantis S. Žvirgždas – ilgametis radijo laidų vedėjas, anksčiau gera nuotaika klausytojus žadindavęs ryto laidoje. Dabar teigiamomis emocijomis jis dalinasi su „Delfi“ kolektyvu, kur užima kūrybos vadovo vietą. Kaip pats juokauja, dabar pradedantis suprasti, kad ilgiau pamiegoti rytais – visai neblogas dalykas.

Sauliaus mylimoji, G. Tetenskaitė – taip pat puikiai žinoma radijo eteryje. Vos prieš kelerius metus baigusi universitetą, Gabrielė jau gali pasigirti laimėjusi ne vieną televizijos ir radijo vedėjų atranką. Kadaise su tautiečiais ji sveikinosi ne tik radijo stotyje, bet ir televizijos laidose „Rytas su LNK“ bei „Labas vakaras, Lietuva“.

Saulius Žvirgždas ir Gabrielė Tetenskaitė
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)