Kelias dešimtis tūkstančių sekėjų turinti E.Daniūtė choreografijos moko išradingai – kartu su savo gyvenimo ir šokių partneriu Mirko sugalvojo šokio iššūkį.

„Kaip ir žadėjau, valso choreografija kartu. Praktikuokitės ir žymėkite mane savo vaizdo įrašuose. Pora, geriausiai sušokusi tango, ir pora, geriausiai sušokusi valsą, gali mums atsiųsti savo varžybų vaizdo įrašą, o mes su jumis pasidalinsime savo komentarais. Praktikuokitės ir likite namuose“, – pabrėžė žinoma lietuvė.

Tam, kad iššūkis neatrodytų pernelyg rimtas, Edita socialiniame tinkle pasidalino ir nepavykusiu namų vaizdeliu, kuriame šokėja demonstruodama žingsnelius kartu su partneriu netikėtai užkliuvo už sofos ir nuvirto.

„Pirmas bandymas“, – šmaikštų įrašą komentavo lietuvė.

Šypseną keliantys šokėjų poros vaizdo įrašai sulaukė begalės internautų liaupsių. Vieni sutuoktinius gyrė už skleidžiamą gerą nuotaiką, kiti dėkojo už turiningo laiko praleidimo pavyzdį.

Kiek anksčiau apie koronaviruso grėsmę Delfi kalbinta E.Daniūtė pasakojo, kad Šiaurės Italijos gyventojai ėmė šluoti parduotuves, pirkdami maistą ir kitas būtinas pragyvenimui prekes. Be to, vaistinėse pasigendama apsauginių veido kaukių.

Kurį laiką jų įsigyti dėl kilusio sąmyšio negalėjo ir Europos sportinių šokių čempionė E.Daniūtė, kuri gyvena kiek tolėliau nuo viruso židinio.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)