Pora žiedus sumainė po ketverių draugystės metų. Nuotaka vilkėjo dramblio kaulo spalvos suknele, kurią puošė ciklamenų atspalvio diržas ir avėjo specialiai prie suknelės siūtus tokios pat medžiagos batelius. Jaunasis pasipuošė tamsiai mėlynu kostiumu ir prie išrinktosios diržo derino kaklaraištį.

Ceremonijos metu jaunoji pasirinko dvigubą pavardę ir po vestuvių tapo M. Garbačiauskaite-Budriene. Sutuoktinius sveikino gausus artimųjų, draugų ir kolegų būrys, kuris vos tilpo į salę. Po santuokos ceremonijos visi vaišinosi šampanu ir vieno kąsnio užkandėlėmis.

M. Garbačiauskaitė buvo pirmoji portalo DELFI darbuotoja, už redakcijos vairo drąsiai stojusi nuo pat jo starto prieš dešimtį metų. Ji sėkmingai redakcijai vadovauja ir šiandien, kai DELFI tapo didžiausiu ir skaitomiausiu naujienų portalu Lietuvoje.

Gausi DELFI šeima sveikina savo mylimą redaktorę ir jos išrinktąjį sutuoktuvių proga bei tikisi, kad prie šių sveikinimų prisijungsite ir Jūs - ištikimi mūsų skaitytojai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)