Šiandien Vilniaus miesto savivaldybėje užkrečiamųjų ligų ir AIDS centras su „Eurobasket 2011“ organizatoriais startavo su nauju projektu „Užteks tylėt.“, kurį įgyvendinant daugelyje Lietuvos miestų iki gruodžio 31 d. bus galima nemokamai ir konfidencialiai atlikti ŽIV testą. Prie šio projekto prisijungė daugybė Lietuvos žvaigždžių, kurie mielai prisidėjo prie šios iniciatyvinės grupės, pasižadėdami atlikti ŽIV testą.

Tokiai visuomeninei akcijai neliko abejinga ir aktorė bei šokėja I. Stasiulytė. „Dažnai gyvenime yra nutikę daug baisių dalykų, kurie galvoji, kad nutiks kitiems, bet tikrai ne tau. Čia yra vienas tokių atvejų, kai reikia keisti tokią žmonių sąmonę ir paskatinti juos pasitikrinti“, - kalbėjo I. Stasiulytė, pati žadanti eiti ir pasitikrinti.

Nors jos draugai ar artimieji, kaip teigia Ineta, nėra susidūrę su šia liga, tačiau nepaisant to, ji galvoja, kad yra verta prisidėti prie šios akcijos, nes labiau yra gėdinga mirti nei pasitikrinti.

Paklausus, ar naujas aktorės draugas, šokėjas Deividas Meškauskas taip pat žada pasitikrinti, Ineta nebuvo tikra, tačiau patvirtino, kad jis buvo žadėjęs prisidėti prie šios akcijos, nors pačiame renginyje ir nepasirodė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją