D. Sabonio mylimoji instagrame pasidalino įstabia nuotrauka, kurioje įamžinta ji ir lietuvių krepšininkas.

Kadre sužadėtiniai drauge neria į baseiną. Išskirtine šią nuotrauką padaro tai, kad Shashana sėdi Domantui ant nugaros ir tai, kad pora yra užfiksuota ore.

Laiku pričiupta akimirka neabejotinai kelia šypsenas ne tik jos herojams, bet ir tūkstančiams sekėjų.


Komentarų skiltyje po šia nuotrauka pasikartojo internautų nuostaba, kaip apskritai pavyko įamžinti tokią neeilinę fotografiją.

„Kaip tai išvis įmanoma?“ – klausė vienas internautas.

Jam antrino ir kitas: „Kaip jūs taip padarėte?“

„Ši nuotrauka yra neįtikėtina“, – gyrė trečias.

„Bet kaip... Kaip jums pavyko atrodyti vis tiek tobulai esant pusiau ore?“ – stebėjosi dar vienas į komentarus užklydęs instagramo vartotojas.

Būsimai nuotakai – jautri staigmena

Būsimi vyras ir žmona savo socialiniuose tinkluose dalijasi ne tik bendromis romantiškomis nuotraukomis, o ir poelgiais. Neseniai krepšininkas savo mylimąją nustebino mielu gestu, kuris turėjo ištirpdyti ne vieno sekėjo širdį.

Praėjusiais metais savo mylimajai pasipiršęs D. Sabonis vis dažniau pasidalina momentais iš savo asmeninio gyvenimo. Skolinga nelieka ir Shashana, kuri taip pat neslepia savo stiprių jausmų.

Artėjant tuoktuvių datai pora ėmė po truputį ruoštis vestuvėms. Shashana neseniai su tūkstančiais sekėjų instagrame dalijosi ypatinga diena – ji išsiruošė rinktis vestuvinės suknelės. Krepšininko mylimoji net pajuokavo, kad kiekviena nuotaka tam turi tikrą profesionalią kompanionę – savo mamą.

Nujausdamas, kad jo mylimajai tai reikšmingas momentas, lietuvių sportininkas savo būsimą žmoną nustebino staigmena. Shashana socialiniuose tinkluose pasidalino paliktu jautriu rašteliu gėlių fone ir neslėpė susijaudinimo.

Shashana Rosen pasidalino romantišku rašteliu

„Tikiuosi, kad turėjai pačią geriausią dieną, perkant suknelę! Negaliu sulaukti, kai pamatysiu tave joje. Myliu tave“, – brūkštelėta ranka parašytoje kortelėje.

Romantiška žinutė neabejotinai sujaudino ne tik pačią Shashaną, bet ir jos sekėjus.

Apie sužadėtuves pora pranešė praėjusių metų rugsėjo pradžioje. Žinią apie „supančiotą“ svajonių jaunikį socialiniuose tinkluose pirmiausiai paskelbė pati D. Sabonio mylimoji. Kiek vėliau sužadėtuvių akimirkomis pasidalino ir D. Sabonis, garsus krepšininkas teigė esantis laimingiausias žmogus pasaulyje.

Anksčiau Sh. Rosen buvo „Lakers“ komandos šokėja, šiuo metu ji yra įkūrusi šokių mokyklą. Dar visai neseniai pora stebino internautus karantino metu kuriamais šokių vaizdo įrašais. Tarp jaunimo išpopuliarėjusi vaizdo įrašų dalijimosi programėlė „TikTok“ Domantui Saboniui ir jo širdies draugei tapo puikia proga pademonstruoti savo šokių judesius. Socialiniuose tinkluose sparčiai išplito poros demonstruojamas nuotaikingas šokis. Gerbėjai dalijosi lietuvio šmaikščiu įrašu ir tikino, kad jam puikiai sekasi ne tik krepšinio, bet ir šokių aikštelėje.

Lietuvis su mylimąja šiuo metu gyvena Los Andžele.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (186)