„Gerai išsimiegojau, gerai pasiruošiau, gerai nusiteikęs, bet vis tiek gąsdina šita trasa, ypač pirmi kilometrai, kur daug smėlio. Na, bet tikiuosi tilpti į porą valandų“, – su šypsena prieš startą pasakojo Paulius.

Tačiau, kaip rašoma pranešime spaudai, gero nusiteikimo neužteko. Nepaklausęs organizatorių patarimo rinktis „MTB“, Paulius pasiėmė „gravel“ tipo dviratį ir, kaip pats numatė, nuo pat pradžių susidūrė su sunkumais: vertėsi per galvą ir apsibrozdino kojas.

„Buvo daug smėlio“, – sakė jis.

Tačiau galiausiai maršrutą humoristas baigė su šypsena.

„Kai finišuoji atrodo, kad nebebuvo jau taip sunku, be to, mačiau lapę, visiškai šalia! Apibendrinant, trasa gera, bet sudėtinga, o savo tikslą pasiekiau”, – džiaugėsi Paulius.

Kodėl svarbus jo trasos įveikimo laikas? Nes Paulius yra dviračių trasos ambasadorius, tiesiogiai susijęs su vienu iš papildomų prizų. Tas dviratininkas, kuris įveiks dviračių trasą per laiką artimiausią Pauliaus rezultatui, savo komandai laimės 600 Eur vertės dovanų čekį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)