Vakaro metu keliautojai Martynas Starkus ir Vytaras Radzevičius dalinosi patirtimi apie savo kelionių įspūdžius Amerikoje, o restorano „Dublis“ virtuvės meistras Deivydas Praspaliauskas svečiams paruošė degustacinius amerikietiškus patiekalus. Vakaro svečiai taip pat vaišinosi specialiai šiam vakarui kurtais, prie maisto priderintais ir Amerikos įkvėptais kokteiliais.

Renginio tikslas buvo supažindinti auditoriją su dar neatrasta amerikietiška kultūra per maistą ir gėrimus, kurie simbolizuoja tam tikrą miestą bei valstiją.

„Mitas - jog Amerikoje vyrauja yra tik greitojo maisto kultūra, todėl šio renginio metu stengiamės būti kūrybiškais ir atskleisti šiuolaikiškos bei gurmaniškos Amerikos virtuvės pusę“, – sakė Amerikos prekybos rūmų Lietuvoje valdybos pirmininkas Tadas Vizgirda.

Renginyje dalyvavo ir naujai kadencijai Lietuvoje paskirta JAV ambasadorė Anne Hall bei kiti garbingi svečiai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)