Apie tai, kad „Toyota C-HR“ visureigio pristatymo šventė bus neeilinė, pakuždėjo svečiams išdalinti kvietimai. Iš ledo pagamintų deimantų viduje puikavosi prabangus kvietimas į „Toyota C-HR“ vakarėlį. Lietuvos garsenybės dalijosi išskirtiniais kvietimais socialiniuose tinkluose, filmavo, kaip tirpsta ledinis deimantas.

Vakaro programa buvo išties pasirūpinta: svečių laukė specialios aktyvacijos, šviesų ir garso šou, oro akrobačių ir geriausių Lietuvoje gatvės šokėjų pasirodymai.

Naujieji visureigiai buvo pasitikti šviečiant mėlynoms šviesoms. Po pristatymo scenoje pasirodė ir "Beissoul & Einius", o vakarėlį vainikavo NO DJs.

Į vakarėlį atvyko tokie svečiai, kaip Vaidotas Baumila su mergina, Daiva Tamošiūnaitė, Daiva Žeimytė, Donatas ir Dainė Baumilos, Joringis Šatas, Vaida Skaisgirė, Aleksandras Pogrebnojus, Monika Pundziūtė su vaikinu, Saugirdas Vaitulionis, Diana Dargienė su šeima ir daugelis kitų.

Renginio akimirkos - nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (92)