Išskirtinėje premjeroje dalyvavo filmo kūrybinė grupė, pramogų pasaulio žvaigždės, politikai, taip pat gausus būrys Lietuvos kino garsenybių, kurios atliko vaidmenis šiame filme.

Kino vakaro pirmadienį nepraleido Gytis Ivanauskas, Marius Repšys, Mykolas Majauskas, Simonas Kairys, Vaidotas Martinaitis ir kt.

Filmas „Kompromatas“ – puikus bendro sėkmingo Lietuvos institucijų ir Vilniaus kino biuro „Baltic Film Services“ darbo pavyzdys, pritraukiant į Lietuvą užsienio šalių investicijas, kai Lietuva yra pasirenkama filmuoti tokius filmus ir serialus kaip „Stranger Things“, „Černobylis“ ir kitus.

Šis filmas yra pagal prancūzų kompanijos SND užsakymą susuktas trileris, kuriame kartu su pasaulinio lygio žvaigždėmis – Joana Kulig ir Gilles Lellouche – vaidina ir Lietuvos aktoriai: M. Repšys, V. Martinaitis, Algirdas Latėnas, Larisa Kalpokaitė ir kt.

Tikrais įvykiais paremtame filme pasakojama neteisingai apkaltinto Prancūzijos diplomato istorija, kuris siekdamas išvengti ilgų metų kalėjimo Sibire, ryžtasi bėgti į Prancūziją, slapta kirsdamas Baltijos valstybių sienas.

Filmo anonsas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)