Renginį vesti patikėta daugeliui gerai žinomam didžėjui Jonui Nainiui, o salono įkūrėja kartu su savo kolektyvu susirinkusiems svečiams pristatė makiažo vasaros tendencijas bei išskirtines grožio procedūras.

Moteriško renginio nepraleido gausus būrys damų ir jų antrų pusių. Pasidžiaugti K. Oganesian verslo pradžia atvyko ir Eglė Aršauskienė su Marija Randers.

Pastaruoju metu E. Aršauskienės pavardė žiniasklaidoje buvo minima dėl skandalingų santykių su kriptovaliutų verslininku Pauliumi Aršausku, tačiau trečiadienio vakarą Eglė nebuvo nusiteikusi kalbėti apie savo vyrą. Daug mieliau ji kalbėjo apie savo gyvenimo pokyčius ir ateitį.

Šiuo metu ji yra susistabdžiusi medicinos mokslus ir tęsia tarptautinio verslo studijas. Tokį jaunos moters sprendimą lėmė supratimas, kad vienu metu mokytis dvi skirtingas sferas – ne jai, todėl dabar visą savo dėmesį ji skiria tarptautinio verslo mokslams.

„Susistabdžiau medicinos studijas, nes mokytis du skirtingus dalykus vienu metu, pasirodo, yra misija neįmanoma, todėl man teko pasirinkti tik vienas studijas. Kadangi tarptautinio verslo studijos jau yra arti pabaigos, nusprendžiau pasirinkti jas. Ar grįšiu į mediciną? Šią minutę atsakyti negaliu. Vienas semestras buvo labai sunkus. Supratau, kad taip plėšytis nėra gyvenimas. Medicina yra labai įdomus, bet sunkus dalykas. Ši sritis mane labai traukia, bet kol kas yra, kaip yra“, – šyptelėjo ji.

Ateityje Eglė save planuoja realizuoti verslo srityje, nes, vargu, ar save įsivaizduotų dirbančią samdomą darbą.

„Esu žmogus, kuriam patinka vadovauti“, – kalbėdama su DELFI nusijuokė pašnekovė.

Visas interviu su E. Aršauskiene apie dabartinį jos gyvenimą ir planus – jau netrukus DELFI portale.

Gaivaus vakaro taip pat nepraleido ir kitos viešnios. Visos renginio akimirkos – nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (92)