Baiba Skurstenė-Serdiukė (30)

Sveikai maitintis ir pamiršti, kas yra greitasis maistas. Atlikėja tikino šiemet atidžiau galvojusi apie sveiką mitybą, nors retkarčiais paslysdavo ir nuodėmingai pasilepindavo.

Deividas Bastys (27)

Dažniau groti gitara ir būgnais, daugiau laiko skirti žmonai, dažniau jai ruošti valgį ir išvykti kartu į kelionę, mažiau laiko praleisti sporto salėje. Būgnais Deividas groti nepradėjo, jų dar neįsigijo. Užtat gitara groja dažniau, o sporto salėje lankosi daug rečiau. Žmonai skyrė daugiau dėmesio, kartu net atostogavo Egipte, o maistą dažniausiai ruošia mažyliui.

Katažina Zvonkuvienė (34)

Daugiau laiko skirti asmeniniam gyvenimui, pailsėti, pakeliauti ir pasilepinti. Šįmet Katažina ištekėjo už Deivydo Zvonkaus, o prieš vestuves tapo tikra sveikuole, atsisakė blogų įpročių ir lepinosi tik sveiku maistu bei sportu. Tiesa, dėl tėvo netekties pakeliauti dar nepavyko.

Andrew Flame (24)

Įrašyti dainą su Bryanu Adamsu, nueiti į pasimatymą su Nina Dobrev ir mažiau svajoti. Dainininkas neįvykdė nė vieno noro, bet tik todėl, kad juos pakeitė! Dabar jis trokšta įrašyti dainą su Johnu Mayeriu ir nueiti į pasimatymą su Kate Upton... O dėl svajonių – situacija gerėja ir greičiausiai kitąmet šio įpročio jam pavyks atsikratyti..

Aistis Mickevičius (38)

Išmokti ispanų kalbą ir „apsiženyti“. Prie altoriaus Aistis tikrai žengė, tik ne kaip jaunikis, o kaip nuotaką lydintis asmuo. Be to, dalyvavo dar vienose svarbiose vestuvėse, tik jam nereikėjo ištarti „taip“. O ir ispanų kalbos žinias Aistis pagerino.

Erika Santos (34)

Išleisti knygą, pasirodyti JAV televizijoje ir nepakeisti plaukų spalvos. Erika jau vasarį pristatė savo knygą „Beauty and the Beatings“, o spalį debiutavo Oprah Winfrey televizijos projekte. Tiesa, plaukų spalvos taip pat nepakeitė!

Visi garsenybių pažadai ir informacija apie jų (ne)išpildymą – naujausiame žurnalo MIESTE.lt numeryje arba čia.