Renginio metu žiūrovai turės progą išvysti itin daug įžymybių vienu metu. Be to, kai kuriems jų koncerto metu teko pakeisti net kelis amplua. Štai merginų grupės „Yva“ lyderė Natalija Zvonkė, vilkėdama efektingą piratės kostiumą scenoje pasirodė drauge su Deivydu Zvonkum. Vėliau atlikėja keitė rūbus ir netrukus it undinė sužibėjo vilkėdama baltą suknelę.

„Įkūnijau ne tik D. Zvonkaus piratę, bet ir jūreivio laukiančią moterį, kai dainavau su Stasiu Povilaičiu. Ir dar kartą teks persirengti, nes scenoje pasirodysiu ir su „Yva“ merginomis“, - užkulisiuose DELFI kalbėjo dainininkė.

„Piratų" idėjos autorė - daugiametė „Išsipildymo akcijos" režierė Rasa Micachienė, kostiumus specialiai renginiui sukūrė dizainerė Jolanta Rimkutė.

„Išsipildymo akcijos“ žiūrovai scenoje išvys Rytį Ciciną, „69 danguje”, „Yvą“, „Studentes“, Stano Sashą Song, Liną Adomaitį, Gabrielę Kasakaitytę, Viktoriją Perminaitę, Rūtą Ščiogolevaitę bei kitus.

„Išsipildymo akcijos“ koncerto akimirkos – DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją