– Vaida, ką galėtum papasakoti apie grožį savo gyvenime? Kaip rūpiniesi išvaizda?

– Šia tema, ko gero, esu pati prasčiausia pašnekovė. Nuo pat vaikystės mėgau puoštis, tačiau išaugau šį etapą. Pastaruoju metu savo išvaizdai nebeskiriu tiek daug laiko, o būdama televizijoje atsiduodu į profesionalų rankas.

Puoselėti išvaizdą – svarbu, tačiau puoselėdama tik ją moteris toli neis. Pritariu A.Čechovo minčiai: „Žmoguje viskas turi būti gražu: ir veidas, ir drabužiai, ir siela, ir mintys.“ Grožis nėra tik išorė, o gražiausia ta moteris, kuri harmoningai rūpinasi savimi.

– Kas pasikeitė, kai pradėjai vesti laidą „Didysis magijos šou“? Ar galėtum teigti, kad keitėsi Tavo įprastas stilius?

– Atsidūrus televizijoje, prieš kiekvieną pasirodymą grimuojantis ir vilkint neįprastus, elegantiškus ar prašmatnius apdarus, mano kasdienis stilius pasikeitė – tapo paprastesnis, patogesnis. Ne itin patogius drabužius vis dažniau metu į šalį. Pradėjau rinktis paprastesnius apdarus, retai aviu aukštakulnius. Ne todėl, kad man tai nepatiktų, bet po ilgų valandų vilkint šventinius drabužius ir avint batelius filmavimuose norisi tik patogumo.

– Kokią kosmetiką naudoji, ar dažnai dažai plaukus?

– Kosmetikos naudojimą įsivaizduoju kaip labai ploną lyną, kuriuo vaikšto akrobatai. Moterys kartais nukrinta. Visi esame sutikę ne vieną „gražuolę“, kuri, kaip čia švelniau pasakius, per daug išsigražina. Aš stengiuosi naudoti kuo mažiau kosmetikos priemonių. Į darbą susiruošti ir išeiti man užtenka pusvalandžio. Perbraukiu plaukus šepečiu, lūpas blizgiu, o blakstienas paryškinu tušu. Plaukų nedažau jau ilgą laiką.

– Ar įžymybės, gražuolės į įvairius vakarėlius dažnai ateina padauginusios kosmetikos priemonių?

– Būna viena kita mergina, tačiau man tai netrukdo ir vakaro negadina. Kas kaip nori, tas taip atrodo. Su mama paauglystėje ne kartą turėjome rimtų pokalbių apie tai, kaip dera atrodyti merginai.

Buvo visko: yra tekę eiti persirengti, nusivalyti makiažą prieš išvažiuojant į mokyklą, nes mama nepraleisdavo per „face control“ (juokiasi). Viskas gerai, jei mergaitės tuos savęs ieškojimo per makiažo priemones ir aprangą periodus išauga. Deja, taip nutinka ne visada.

– Ar įsidarbinusi televizijoje sulaukei daugiau gerbėjų dėmesio? Ar atsirado moterų, prašančių pasidalyti grožio paslaptimis?

– Kai atsiduri televizijoje, žinoma, sulauki papildomo dėmesio. Kol kas tas papildomas dėmesys nei vargina, nei kankina, viskas labai pozityvu. Tiesa, kartais sulaukiu visokių „patrolinimų“. Neseniai viena mergina man parašė žinutę – skundėsi iškilusia dilema dėl plaukelių šalinimo. Ji viską aprašė išsamiai: kaip skutasi kojas, kaip tai dirgina odą, kaip jai nepatogu. Nuoširdžiai pamaniau, kad kažkas užsigeidė su manimi papokštauti.

– Vaida, o ar galėtum apibūdinti Tave įkvepiančią asmenybę? Aktorę, žymią moterį, modelį?

Mane žavi daug asmenybių ir visos jos – labai skirtingos. Turiu paminėti, kad žavi ne konkrečios išvaizdos ar būdo savybės, o drąsa būti savimi. Žmonės linkę apsimetinėti tokiais, kokie nėra. Visa tai ne iš blogų paskatų, tiesiog neretai iš mūsų to reikalauja aplinka. Gerbiu ir vertinu žmones, kurie gali sau leisti prabangą būti savimi.