Erikos muzikinis kelias prasidėjo dar Lietuvoje. Mergina mokėsi Garliavos meno mokykloje, kurią baigė itin gerais įvertinimais. Erika taip pat lankė privačias dainavimo pamokas, dalyvavo „Dainų dainelė“ konkurse.

„Esu ne tik dainininkė, bet ir kompozitorė, pianistė. Esu sukūrusi ir įrašiusi savo simfoniją vienoje žymiausių įrašų studijų „Abbey Road Studios“ su Londono „Metropolitan“ orkestru. Dirbau su prodiuseriu kaip Grahamas Walkeris. Jis yra sukūręs tokiems filmams kaip „Nasrai 3“, „Riteris be galvos“ garso takelius. Taip pat esu dirbusi su buvusiu Freddie Mercury prodiuseriu Mike'u Moranu“, - savo pasiekimus DELFI vardino mergina.

Pasiteiravus, ar Erika nežadi grįžti į Lietuvą, mergina teigė, kad esanti pasaulio gyventoja ir norinti judėti į priekį: „Einu tuo keliu, kurį nukloja man likimas. Tikiu, kad yra tinkamas laikas. Jis ir parodys, kur yra mano kelias.”

Į MTV organizuojamą konkursą Erika pateko nusiuntusi anketą kartu su dainavimo video. Praėjus kelioms savaitėms MTV susisiekė su Erika ir pasakė, kad mergina pateko i antrąjį etapą, kuriame gali balsuoti MTV žiūrovai. Nugalėtojas specialios „MTV Brand New” grupės bus renkamas iš tų, kurie sulaukė daugiausiai balsų. „Laimėtojas pelnys pripažinimą pop muzikos srityje ir galimybę pasirodyti MTV UK. Šis konkursas padėjo išgarsėti tokiems atlikėjams kaip Lana Del Rey, Adele, Lady Gaga, Jessie J.“, - DELFI pasakojo Erika.

Laimėjimas šiame konkurse atneštų laimę sielai, atrakintų pasaulį, kuriam priklausau. Laimėjimas pastūmėtų į priekį kvėpuoti tuo, kas man yra taip tikra”, - kalbėjo E. Aleksaitė.

Už lietuvę galite balsuoti paspaudę čia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (147)