Tiek O. Pikul, tiek jos mylimojo paskyrose gausu bendrų šiltų akimirkų. Vienas naujausių įrašų vizažistės anketoje patraukė gerbėjų akį. Iki šiol žinoma moteris dalindavosi kukliais komentarais, susijusiais su jos širdies reikalais, tačiau šįkart prabilo ir apie jausmus.

„Laiminga moteris – mylima moteris. Tu moki sukurti jaukumą ir pasitikėjimą. Dovanoji man šypseną. Tu mano draivas, Vaidai. Ačiū“, – šiltai savo antrajai pusei dėkojo Oksana.


Minėtame įraše Oksana pozuoja keliose nuotraukose su didele baltų rožių puokšte, kurią jai padovanojo mylimasis. Kadruose moteris plačiai šypsosi ir džiaugiasi tokiu siurprizu.

V. Akramavičius verslininkę dažnai apipila ne tik komplimentais, bet ir glėbiais gėlių, dovanomis, įvairiomis staigmenos ar dėmesiu. Tuo puikiai gali įsitikinti poros sekėjai, kurie socialiniuose tinkluose stebi jųdviejų gyvenimą.

Tai, kad pastaruoju žinoma moteris pražydo, pastebi ir jos gerbėjai. Komentaruose gausu liaupsių poros santykiams, kai kurie net juokauja, ar Oksanos namuose užteks vazų, kadangi gėlės jos namuose – ne retenybė.

Delfi primena, kad įsimylėjėliai drauge jau ne kartą pastebėti ir viešumoje. Pirmą kartą O. Pikul ir jos dabartinis širdies draugas pasirodė šių metų vasarą draugų vestuvėse. Tiesa, susirinkusiems fotografams V. Akramavičius ir Oksana tąkart tik dviese nepozavo, tarsi nenorėdami sudaryti poros įspūdžio, – nuotraukose jiedu stengėsi šypsotis trise su Monika Kvietkute. Trijulė iš pirmo žvilgsnio mėgavosi bendru laiku, o sulaukę žiniasklaidos dėmesio juokėsi.

Savo jausmų pora nebeslėpė kitame renginyje, apsilankę pramogų verslo vakarėlyje. Tąkart jiedu prieš fotoobjektyvą stojo tik dviese ir žymiai tvirčiau. Be to, Oksana ir Vaidas neslėpė šiltų jausmų ir prisilietimų, todėl niekam nekilo abejonių, kad jie – pora.

Oksana Pikul ir Vaidas Akramavičius

V. Akramavičius ir O. Pikul buvo poruojami ir anksčiau, kai prieš kelerius metus vyko jos ir S. Jasaičio santykių krizės drama.

Pastaruoju metu O. Pikul nebeatvirauja apie santuokinį gyvenimą. Jau pernai spalį laidoje „Šeškinės 20“ moteris vangiai kalbėjo apie savo vyrą S. Jasaitį, o vienas jos atsakymų užminė mįslę apie negandas šeimoje. Bendraudama su laidos vedėjais Oksana atsakė nemanantis, kad ji ir Simas sulauks auksinių vestuvių metinių. „Ko gero, nebus“, – rėžė ji.

Netrukus natūraliai tapo aišku, kad S. Jasaičio ir O. Pikul romantiški jausmai nebesieja, nors iki šiol nė vienas iš jų savo santykių ar skyrybų fakto nepakomentavo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)