Šiemet naująjį sezoną TV3 pasitinka su šūkiu „skirtingai nuostabūs“ ir primena, kad visi žmonės yra be galo unikalūs, bet būtent tuo ir žavūs. Organizatoriai kvietė švęsti savo unikalumą kartu.

Į vakarėlį Kalnų parke gausiai plūdo kviestiniai svečiai. Tarp jų – aistringai savo darbui atsidavę kolegos, partneriai, prodiuseriai bei daugybė visuomenėje žinomų veidų. Į iškilmingą naujojo sezono šventę atvyko ne tik tie, kuriems patirtis televizijoje ne naujiena, bet ir tie, kurie prie laidų vedėjų vairo stos pirmąkart.

Nutiestu raudonuoju kilimu žingsniavo ir fotografams pozavo Mindaugas Stasiulis, Greta Mikalauskytė, Dijora Petrikonytė, Žilinas Tratas, Aušra Kudabienė, Gerda Žemaitė, Ramūnas Rudokas, Larisa Kalpokaitė, Kęstas Rimdžius, Ieva Stasiulevičiūtė, Joringis Šatas, Kristina Rimienė, Vaida Skaisgirė bei daugelis kitų.

Dar prieš iškilmingą renginį svečiai savo kvietimuose rado, kad į rudeninį vakarėlį atvykti reikia pasipuošus pagal aprangos kodą „kokteilis“.

Į renginį įleisti tik galimybių pasą turintys ir iš anksto savo dalyvavimą patvirtinę svečiai, tad jokie pašaliniai asmenys į VIP zoną nebuvo įleidžiami. Tuo pasirūpino ir apsaugos darbuotojai.

„Pasitikdami naują sezoną, kiekvienais metais kartelę sau keliame vis aukščiau. Bendromis jėgomis siekiame, kad naujasis sezonas džiugintų ne tik žiūrovus, bet ir mus pačius. Neatsitiktinai šį sezoną pavadinome „Skirtingai nuostabūs“ – visi mes iš tiesų esame skirtingi, bet būtent tuo ir žavūs. O televizija, transliuodama įvairius pasakojimus ir istorijas, dalindamasi naujienomis, pranešdama svarbiausias žinias ir suteikdama daugybę įvairiausių emocijų, mus, tokius skirtingus, geba suvienyti.

Mes gyvename tuo, kuo gyvena kiekvienas mūsų žiūrovas, stengiamės įsiklausyti į visų jų poreikius ir pasiūlyti tokią programą, kurioje ką pasižiūrėti rastų visi. Šiandien, kartu su visais, mes norime džiaugtis visų mūsų unikalumu ir pakviesti dar vieną, „skirtingai nuostabų“ sezoną praleisti kartu su mumis“, – sakė TV3 generalinė direktorė Laura Blaževičiūtė.

Po L. Blaževičiūtės pasveikinimo, vakaro svečiai buvo kviečiami iškilmingą vakarą užbaigti didingai – besiklausant grupės SEL koncerto. Tiesa, išvakarėse socialiniuose tinkluose pasirodė Vilniaus mero patarėjo įrašas, kuriame buvo skelbiama, kad nei dainininkas, nei jo komanda nėra sumokėję pilnos renginio sumos savivaldybei, tad nėra gautas ir leidimas. Pats grupės lyderis Egidijus Dragūnas Delfi išsakė savo poziciją apie kilusią situaciją ir tikino, kad gerbėjai nerimauti neturėtų. Galiausiai, šeštadienį, paaiškėjo, kad savivaldybei su koncerto organizatoriais visgi pavyko susitarti ir priimti kompromisą.

Žadama, kad naujajame TV3 sezone „Skirtingai nuostabūs“ žiūrovai išvys ne tik jau pamiltas laidas ar projektus, bet ir naujienas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (104)