Labdaringas renginys „Vilnius Grand Resort“ viešbutyje subūrė daugiau kaip 200 kviestinių svečių, tarp kurių – užsienio šalių ambasadoriai, verslo ir politikos elitas bei žymūs visuomenės veikėjai. Renginį vedė žinių ir televizijos laidų vedėjas Rolandas Vilkončius.

„Džiaugiuosi, kad Amerikos verslo rūmų Lietuvoje nariai ir partneriai palaiko asociacijos prieškalėdinę mintį dalintis gerumu ir padėti socialiai pažeidžiamiausiems. Praėjusiais metais renginio metu surinktos lėšos buvo skirtos trijų organizacijų, nemokamos pagalbos linijos garbaus amžiaus žmonėms „Sidabrinė Linija“, socialinės raidos centro „Avevitus“ bei Alytaus „Gali“ ir Marijampolės „Degučiai“ vaikų dienos centrų veiklai vykdyti“ – pranešime spaudai sakė Amerikos verslo rūmų Lietuvoje valdybos pirmininkas Tadas Vizgirda.

Vakaro metu buvo organizuojamas tradicinis labdaringas aukcionas, kurio metu svečiai turėjo galimybę įsigyti įspūdingus prizus. Pagrindiniu aukciono prizu tapo įspūdinga kelionė dviem į magiškąją Keniją.

Šiemet svečiai taip pat suko laimės ratą, kuriame buvo net 150 prizų, tokių kaip prabangios nakvynės geriausiuose šalies viešbučiuose ar išskirtinės degustacinės vakarienės. Visos lėšos surinktos renginio metu papildys labdaringą asociacijos fondą.

Magišką kalėdinę renginio nuotaiką kūrė iliuzionistas Rokas Bernatonis, neseniai grįžęs iš pasaulio magijos sostinės Las Vegaso bei atlikėja Paulina, sudrebinusi populiariausio muzikinio projekto „Lietuvos balsas“ penktąjį sezoną, kartu su gyvo garso grupe „Elitaz“.

„Kalėdinė „Gala“ yra neabejotinai svarbiausias metų renginys, jo dėka norime paskatinti socialinę atsakomybę bei atkreipti dėmesį į žmones, kurie mūsų visuomenėje kartais lieka nepastebėti. Džiaugiamės, kad Amerikos verslo rūmai Lietuvoje vienija net 146 tarptautines ir vietines įmones Lietuvoje, kurioms ši sąvoka yra nesvetima“ – sakė Amerikos verslo rūmų Lietuvoje vykdančioji direktorė Živilė Sabaliauskaitė.

Vakaro svečiai – nuotraukų albume:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (96)