Pagrindinis naujienų portalas Lietuvoje DELFI I. Martinkėnaitės pasiteiravo, kaip ši jaučiasi praėjus daugiau nei savaitei po nesėkmingo pasibėgiojimo.

„Ima pyktis, kad negaliu atsistoti ir tiesiog nueiti. Pašokti ir lėkti, bėgti,daryti... Raminu save knygomis. Bandau skaityti ir kuo mažiau judėti. Taip liepė daktarai, – liūdesio neslėpė moteris, – kol nemoku naudotis ramentais, net ėjimas iki automobilio – tikra kančia, todėl paprasčiau yra gulėti lovoje, būti namuose“.

Nors pas gydytojus Ingrida lankysis tik darbo savaitės pabaigoje, kada ir sužinos, kiek laiko jai teks praleisti ramentų draugijoje, ji jau spėjo ir padirbėti.

„Sekmadienį Klaipėdoje buvo grupės fotosesija, o rytoj vyks filmavimas. Nesinori pavesti žmonių, nes turime susitarimų bei įsipareigojimų, todėl kiek pajėgiu, tiek ir darau“, – DELFI sakė dainininkė.

Ingrida Martinkėnaitė

Anot moters, daug palaikymo ir pagalbos ji susilaukia iš mylimojo, apie kurį kol kas per daug kalbėti nenorinti. 

„Taip, mylimasis buvo ir yra, niekur nepradingo. Susipažinome jau skyrybų metu, kurios tempėsi gana ilgai. Tuo tarpu draugas ir atsirado, drauge esame pakankamai seniai, be to, kartu gyvename“, – kabėjo pašnėkovė ir pridūrė, – apie skyrybas ir naujas meiles kalbėti telefonu nenorėčiau“.

Tačiau naujienų portalui DELFI Ingrida prisipažino naujam mylimajam puoselėjanti taurius jausmus.

„Taip, žinoma, tikrai taip", - paklausta, ar yra įsimylėjusi, patvirtino I. Martinkėnaitė.

Žinoma Lietuvos moteris teigė, kad jos širdies draugas nėra viešas žmogus, kaip ir nėra susijęs su pramogų pasauliu.

„Jis yra advokatas, ne viešas žmogus. Mes niekur nesislepiame, viešumoje rodomės kartu, tačiau kalbėti apie tai dar nesame pasiruošę. Mano draugas nėra pramogų pasaulio atstovas, todėl jam yra keista duoti interviu apie savo jaumus ir santykius, o aš, savo ruožtu, nenoriu versti jo. Tai yra jo pasirinkimas, kurį aš gerbiu“, – sakė moteris.

I. Martinkėnaitė pripažįsta, kad meilė ateina neplanuotai ir pasirinkti, ką įsimylėti – neįmanoma.

„Matot, kartais jausmai paima viršų, kad ir kaip kažkam nesinorėtų lįsti į pramogų verslą, bet nutiko ir dabar yra kaip yra. Juk nepasirinksi: „Dabar aš mylėsiu tą“, taip nebūna. Jausmai ir santykiai ateina palaipsniui, taip jau nutinka, juk ne iš išskaičiavimo“, – sakė ji.

Anot Ingridos, devynmetė dukra Marija su naujuoju mamos širdies draugu sutaria gerai, abu randa bendrą kalbą.

„Sutaria puikiai. Bendrauja labai gražiai, draugiškai ir tikrai protingai: tiek mano antroji pusė, tiek Marija (Ingridos dukra aut. past.)“, – sakė I. Martinkėnaite.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (121)