Delfi primena, kad abu krepšininkai už magistro darbus gavo aukščiausius įvertinimus.

„Na ką, apsigynėm. Ačiū Dievui, kad turiu brolį – jis man truputį padėjo. Galutinis pažymys už darbą bus po poros savaičių, tačiau už gynimą tiek aš, tiek brolis gavome aukščiausius įvertinimus – po dešimtuką. Tikimės, kad galutinis pažymys irgi bus geras“, – džiaugsmo neslėpė Kšištofas.

Prieš dvejus metus garsieji dvyniai baigė Sporto edukologijos bakalauro studijas, buvo pasirinkę Treniravimo sistemų specializaciją. Tąkart broliai darbus gynėsi auditorijoje, o šįkart dėl karantino suvaržymų tai daryti teko nuotoliniu būdu.

„Aš galvoju, kad internetu yra lengviau. Mažesnė įtampa, nėra pašalinių žmonių. Bet šiaip buvau gerai pasiruošęs, tad bet kokiu atveju nebūtų buvę baisu. O kai nepasiruošęs, tai sunku gintis visur, kad ir kur bebūtum“, – įsitikinęs krepšininkas.

Kšištofas ir Darjušas Lavrinovičiai / Foto: Lietuvos sporto universitetas

Apie jaunųjų ir patyrusių krepšininkų psichologiją baigiamajame magistro darbe rašęs Kšištofas juokauja, jog prieš akis dar laukia doktorantūros studijos.

„Kas ten dar liko – doktorantūra?, – juokėsi K. Lavrinovičius. – Jei rimtai, tai gal jau užteks. Nors niekada nesakau niekada. Niekada negalvojau ir apie magistrą, o išėjo va kaip. Pamenu, tėtis mums su broliu sakydavo – mokykitės, nes kai būsite su barzdom, reikės su jaunimu mokytis ir viename suole sėdėti. Na ką, taip ir atsitiko.“

Kšištofas sakė, jog juodu su broliu magistro studijomis liko labai patenkinti.

„Labai džiaugiamės, mokytis buvo smagu. Jeigu atvirai, tai dabar mokytis yra įdomiau, nei jaunystėje. Nežinau, gal subrendome – mes vis tiek tokio vėlesnio brendimo“, – humoro nestokojo krepšininkas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (141)