„Tai galbūt buvo pavogta, mano „Facebooke“ tokių dalykų nėra“, – pagrindiniam Lietuvos naujienų portalui DELFI paaiškino S. Milinytė ir pridūrė žinanti, kad socialiniame tinkle yra ir daugiau užregistruotų profilių jos vardu, kuriais naudojasi kiti asmenys.

Simoną piktina, jog piktavaliai, naudodamiesi jos vardu, publikuoja įvairias nuotraukas, pasakoja dalykus apie atlikėjos gyvenimą, kurie iš tiesų, anot pašnekovės, yra išgalvoti.

„Jie rašo įvairiausius dalykus. Ir ne tik „Facebooke“. Kartais tai piktina. Parašo įvairiausių dalykų, kurie yra netiesa. Jie bando gyventi mano gyvenimą, netikrą, sukurtą gyvenimą“, – DELFI sakė ji.

S. Milinytės mama Marija Milinienė DELFI sakė, kad jų šeima yra nukentėjusi nuo įsilaužėlių, kurie naudojasi ir jos dukters elektroniniu paštu.

„Nuotrauka mano, tačiau jos niekur nepublikavau, tai asmeninė mano nuotrauka. Tačiau ji buvo mano elektroniniame pašte, kurį jau ne pirmą kartą yra pavogę programišiai ir ne pirmą kartą yra pasisavinama mano asmeninė informacija,nuotraukos. Kartą teko net visus parametrus iš naujo atstatinėti po įsilaužimo. Dabar taip pat negaliu prisijungti prie savo elektroninio pašto, todėl vėl teks keisti visus duomenis, bei atstatinėti parametrus. Nuotrauka tikrai mano, tačiau ji skirta tik asmeniniam naudojimui, o ne
viešajai erdvei“, – DELFI pasakojo S. Milinytė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (134)