Pasipuošęs havajietiškais drabužiais jis drauge su linksmosiomis merginomis šėlo prie baseino. Vos baigęs pirmąjį šokį Žygis susidomėjo į vakarėlį atvykusios dainininkės Oksanos Pikul "kokosais".

Į rankas pasiėmęs liemenėlę, pagamintą iš kokosų kevalų, Žygis susirūpino: "Man labai įdomu, ar Oksanos Pikul "kokosai" tilptų į šiuos kokosų kevalus...", - keletą kartų kartojo TV laidų vedėjas, o priėjus pačiai O. Pikul, Žygis atlikėjai liemenėlę davė pasimatuoti.

Tačiau dainininkė viešumoje liemenėlės pasimatuoti napanoro, bandė ją prisidengti akis.

Į havajietiškas linksmybes iš Vilniaus panoro atvykti ir Rūta Mikelkevičiūtė. Vakarėlio be garsenybės niekas nė negalvojo pradėti, todėl būrys susirinkusiųjų prie baseino krašto prastypsojo apie valandą aidint Maorių ritmams, užkandžiaujant, gurkšnojant ryškiaspalvius kokteilius.

Prie havajietiškų linksmybių prisijungė ir Rosita Čivilytė su Agneta Gabalyte, Neringa Šiaudikytė ir Ugnė Skonsmanaitė, Lina Siaurytė, Dalius Mertinas,  ir kiti.

Vakarėlio akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (67)