Po šio skandalo visame pasaulyje dėmesio susilaukusio hito „Walking with Elephants“ kūrėjas dingo iš viešumos.

Itin audringos reakcijos ir pasmerkimo tarptautiniu mastu sulaukusio lietuvio pasirodymai buvo atšaukti didžiausiuose Europos, Kanados muzikos festivaliuose.

Praėjus beveik trims mėnesiams po skandalo, DELFI pasidomėjo, kaip gyvena ir kuo užsiima vienas garsiausių Lietuvos muzikos prodiuserių, pelnęs pripažinimą ne tik Lietuvoje, bet ir tarptautinėje rinkoje.

Pasak vieno savo vardo atskleisti nenorėjusio didžėjaus, Marijus šiuo metu ilsisi nuo viešumos ir atostogauja.

„Kiek žinau, jis nebalai galvoja apie tai, kas įvyko“, – DELFI sakė didžėjus.

M. Adomaičio žmona Diana neslėpė, kad po tokio skandalo kiekvienas žmogus nerimautų. Todėl pastaruosius mėnesius muzikos kūrėjas su šeima sąmoningai stengiasi atsiriboti nuo viešumos.

„Jis sveikas ir gyvas, jam viskas gerai. Ramiai dirba, ilsisi. Tačiau į žurnalistų klausimus atsakinėti dar neatėjo laikas. Todėl kol kas mes atostogaujame, ilsimės ir norime konfidencialumo“, – DELFI sakė muziko žmona.

Pasak jos, nauji Mario Basanovo planai turėtų būti oficialiai paskelbti rudenį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (425)