J. Leonavičiūtė renginyje buvo nepageidaujama, neva jos vardas yra „juodajame sąraše“. Taip viena renginio organizatorių paaiškino gerai žinomai televizijos projektų dalyvei.

„Situacija yra tokia, kad mano draugė Eglė Veršininienė gavo asmenišką pakvietimą ir pakvietė mane vykti drauge. Mes kartu su Egle vykdome vieną socialinį projektą“, – DELFI pasakojo J. Leonavičiūtė. – Ji buvo pakviesta su savo svečiu, dieną leidome kartu, todėl ji pasiūlė man“.

Rasa Arlauskienė ir Mantas Petruškevičius

Anot Jolantos, tokiuose ir panašiuose vakarėliuose – ji retas svečias, o nekviesta moteris niekada nedrįstų pasirodyti.

„Paprastai į tokius renginius aš nevaikštau, nemėgstu vakarėlių. Dalyvauju sportinėje veikloje – bėgimas, ralis, kur iš tikrųjų man malonu ir džiugu, o tokiuose pobūviuose – retai“, – kalbėjo moteris. – Tačiau pakvietė ir sutikau. Atvykome, o po kokių dešimties minučių priėjo organizatorė ir pasakė, kad mano vardas yra nepageidaujamų žmonių sąraše, tai mes paprastai gražiai ir išėjome. Niekas už rankos neišvedė“.

Paklausta, ar J. Leonavičiūtė įsižeidė ir liko įskaudinta tokio incidento, moteris sakė, kad jai tai nėra itin svarbu. Pasak jos, viskas išsisprendė žmogiškai: „Aš niekada nesibraunu į svetimą teritoriją, kurioje esu nepageidaujama. Jeigu būčiau žinojusi apie taip vadinamą „juodąjį sąrašą“, tikrai nebūčiau ėjusi. O dabar yra kaip yra. Per daug nesigilinau į tai“.

Žinoma šalies moteris neslėpė apmaudo dėl internete pasirodžiusių komentarų: „Liūdna, kad kiti žmonės bando menkinti kitus, o iškelia save. Tačiau man tai nėra skandalas. Viską galima spręsti žmoniškai“.

Renginio svečiai - DELFI galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (898)