„Po truputį baigiu įrašų darbus, netrukus pasirodys mano pirmasis singlas anglų kalba bei muzikinis puslapis, todėl nuotraukos buvo reikalingos iš profesinės pusės. Tiesa, taip pat norėjau įsiamžinti ir dėl to, nes šiuo metu gyvenu gerai, jaukiai, be audrų ir, panašu, kad man taip tinka!“ – šypteli ji.

„Šis etapas galbūt prasidėjo jau šiek tiek anksčiau, bet galiu trumpai papasakoti, kas slepiasi po plačia šypsena ir įdegusiais mano skruostukais“, – intriguoja netrukus į Maroką koncertuoti išvykstanti Raimonda.

Kaip DELFI pasakoja Airijos lietuvė, dabar ji pagaliau gali džiaugtis laikotarpiu, kuomet savęs nekankina ir mėgaujasi gyvenimo pilnatve.

„Prieš keletą metų save tikrai kankinau įvairiomis dietomis, jau buvau peržengusi ribą. Tuomet, manau, pagrindinis ir vienintelis tikslas buvo kilogramai, tačiau šiuo metu taip visiškai nebėra. Pradėjau domėtis dalykais, kurie man yra visiškai nauji, pavyzdžiui, plaukimas, joga, tapymas. Nustojau ieškoti kaltų, gyventi praeitimi, todėl atsivėrė nauji horizontai. Esu labai laiminga moteris – talentinga dainininkė, turiu gražų, seksualų kūną, plačią šypseną ir rudas akis. Ar dažnas pažiūrėjęs į veidrodį sau iš tikro tai pasakome? O tai yra juk taip svarbu“, – įsitikinusi ji.

Raimonda tiki, kad daugelis žmonių susiduria su psichologinėmis bėdomis, tačiau kalbėti apie tai garsiai išdrįsta ne kiekvienas.

„Daug kas iš mūsų kovoja su įvairiomis psichologinėmis problemomis, bet to prisipažinti nenorime. Yra stigma, kad tu silpnas, keistas, ieškai dėmesio. Tiesą pasakius aš pažįstu turbūt daugiau žmonių, kurie kenčia nuo panikos priepuolių arba nežino, kaip numalšinti stresą, išlipti iš depresijos, nei tokius, kurie žino, kaip su tuo dirbti. Kadangi pastaruoju metu tuo daug domiuosi, pirmas žingsnis yra atsisakyti bet kokių psichotropinių medžiagų, alkoholio. Tai buvo ir mano pirmasis žingsnis link laimingesnės, šviesesnės savęs“, – pasakoja pašnekovė.

Dainininkė džiaugiasi iš savo gyvenimo išbraukusį alkoholį – jo ji visiškai nebevartoja jau šešis mėnesius.

„Tikiu, kad kai kuriems žmonės tai bus labai didelis pranešimas, bet aš visiškai nebevartoju alkoholio jau pusę metų. Tai buvo mano pačios pasirinkimas, domėjausi įvairių žinomų žmonių istorijomis, kas iš tikrųjų yra alkoholis, kaip išmokti atsipalaiduoti natūraliai ir tai buvo taškas. Man patinka būti šimtu procentų ir visada pasiruošusiai gyventi, linkiu ir kitiems tai pabandyti. Galbūt čia ir slypi ta šypsena“, – sako ji.

Raimonda tiki, kad tik susitaikius su savimi, priėmus save tokią, kokia esi, galima jaustis laiminga ir šiuo jausmu dalintis su kitais.

„Mylėdama save labiau suprantu savo aplinką, aplinkinius žmones, galiu jiems padėti, išklausyti, įvertinti situaciją. Iš tikro save pamilti ir palaikyti yra labai svarbu“, – džiaugsmo neslepia atlikėja.

„Žinoma, labai svarbu nebijoti pripažinti savo klaidų, visi mes žmonės! Reikia atsisėsti ir paklausti savęs, kaip aš noriu gyventi, nes kiekvienas mūsų sprendimas, kad ir mažas, nulems, kaip mes pasitiksime kitą savaitę. Patariu tiesiog atsisėsti pokalbiui su savimi“, – priduria ji.

Dainininkė taip pat pabrėžia, kad grožis nėra susijęs vien tik su žmogaus išore.

„Būti gražiai nebūtinai reiškia būti lieknai. Aš prisimenu, kai buvau lieknesnė 7-8 kilogramais, bet be tonos makiažo negalėdavau į gatvę išeiti, kalbu atvirai! Oda mus jaučia, viską parodo, organizmas nualintas, pavargęs. Šiuo metu nenaudoju makiažo, nebent pasiryškinu blakstienas ir lūpas, o tai užtrunka vos dvi minutes, tačiau jautiesi gaivi, sveika ir laiminga“, – šypsosi R. Masiulytė.

Naujausia R. Masiulytės fotosesija:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (152)