„Su Viktoru susipažinome mokyklos laikais, po to draugavome ketverius metus, tuo metu pasiūliau jam atidaryti mados namus, jis mano svajonę palaikė. Pamenu pirmuosius metus, kai dirbome virš garažo trečiame aukšte, vėliau atidarėme prabangų erdvų vestuvinių suknelių saloną, kol vieną dieną, buvau paprašyta jį palikti“ – ašarą nuo skruosto braukia 26-rių dizainerė.

Deja, porai išsiskyrus toliau verslo plėtoti nepavyko. Pranešime spaudai rašoma, jog buvęs gyvenimo ir verslo partneris į kompaniją, kuri teisiškai priklauso jam, pakvietė dirbti naują mylimąją. Nors mergina nėra dizainerė, Aurelijai vietos nebeliko.

„Iš ketverius metus auginto ir puoselėto verslo išėjau kaip stovėjau, siuvimo mašinos, šimtai mano kurtų suknelių liko pas jį, nes aš, kvailelė, iš didelės meilės pasitikėjau jo garbės žodžiu. Tarėmės viskuo dalintis pusiau, o, pasirodo, dabar nebeturiu jokių teisių”, – su dideliu apmaudu ir nusivylimu kalba mergina, kuriai baltos stilingos suknelės buvo tarsi kūdikiai.

Pavadinimas „Orelli“, kuris iš prancūzų kalbos išvertus reiškia Aurelija niekaip su jauna menininke nebėra susijęs, tačiau šiandien 2015 metų nuotakos įvaizdžio konkurso pirmos vietos nugalėtoja tvirtai žengia svajonės link ir stovėdama ant kopetėlių savo rankomis dažo naują Aurelijos Beliakaitės vardo saloną.

„Iš manęs galite atimti daiktus: siuvimo mašinas, medžiagas bei adatas, bet kūrybos niekada“, - ryžtingai sako mergina, kurios kurtos suknelės sėkmingai buvo pardavinėjamos netgi tuomet, kai dizainerės jau nebuvo jos vardo mados namuose.

Tačiau dabar kūrėjai svarbiausia, kad jos klientės žinotų, kad ji nieko bendro su mados namais „Orelli“ nebeturi.

Dizainerė pasimokė iš savo skaudžių pamokų ir pataria visoms savo buvusioms ir būsimosioms klientėms: niekada nepainiokite meilės su pinigais, o jei su mylimaisias kuriate verslą, pasirašykite sutartis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (64)