G. Dukauskaitė, patenkanti į geriausių pasaulio modelių sąrašus, neseniai nusifilmavo „Chanel“ reklamoje ir sulaukė kitų supermodelių dėmesio.

Trumpame filmuke, pavadinimu „Over the moon“, aktoriai liftu kyla į mėnulį. Iš pradžių kiek susvetimėję bendrakeleiviai netrukus susibendrauja. Visus juos puošia prabangi „Chanel“ papuošalų kolekcija.

Socialiniame tinkle iš Raseinių kilusi lietuvė pasidalino papuošalų reklamos iškarpa, kurioje ji atliko pagrindinį vaidmenį.

Modelis sulaukė begalės teigiamų komentarų. Meilę bei palaikymo žinutę lietuvei siuntė ir supermodelis Gigi Hadid. „Love“, – šalia įrašo brūkštelėjo ji.

G. Dukauskaitė gali didžiuotis visa puokšte atliktų reklaminių kampanijų: „Uniqlo“, „Topshow“, „D&G“, „DKNY“, „Furla“, „Prada“, „Replay“, „H&M“, „Trussardi“ ir kt.

Ją galima pamatyti ir ant žurnalų „Vogue“ bei „Another“ viršelių. G. Dukauskaitė yra pabuvojusi ir ant joponiško „Vogue“ žurnalo viršelio. Manekenė pasirodė Švedijos „Muse“, „Rodeo“, Amerikos „Harper's Bazzar“ puslapiuose bei ant Prancūzijos „Elle“ ir „French“ žurnalų viršelių.

Be to, lietuvė buvo tapusi mados dizainerės Victorios Beckham akinių reklamos modeliu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (47)