DELFI duomenimis, vaikinas sekmadienio vakarą rūkė sėdėdamas ant palangės ir neišlaikęs pusiausvyros iškrito iš penkto daugiabučio aukšto.

Utenos kilęs Vilniaus M. K. Čiurlionio menų mokyklos auklėtinis buvo žinomas kaip laisvai samdomas mados fotografas taip pat bendradarbiavo su „bohemiečiais“. Apie jauną fotografo mirtį savo feisbuko paskyroje mintimis pasidalino režisierė Dalia Ibelhauptaitė.

"Šio beprotiškai jauno, žiauriai talentingo, trapaus, lengvai pažeidžiamo ir nepaprastai jautraus žmogiuko nebėra mūsų tarpe. Jis buvo didelė bohemiečių kolektyvo dalis paskutiniaisiais metais – svarbi dalis, nes jis mokėjo prasibrauti savo žvilgsniu ten, kur retas, kuris prasibraudavo... Visus, su kuo susitiko, atskleidė taip, kaip niekas dar nebuvo matęs. Šitas nuotraukas padarėme prieš mėnesį... Jis buvo labai jautrios sielos žmogus ir toks tikras... Susirašinėjome dažnai, bet tai buvo pirmas kartas, kai susitikome, – sėdėjome kartu ant akmens gerą valandą šitoj dykynėj ir tiesiog kalbėjomės... Jis turėjo liūdną sielą... Žiauriai skaudu, kai tokius talentus likimas pasiima anksčiausiai. Ilsėkis ramybėje, Rokai, galbūt tau bus ramiau, lengviau ir šviesiau ten, kur jau niekas nebegali tavęs pasiekti... Mums tavęs labai trūks...“, - rašė D. Ibelhauptaitė.

Apie jaunuolio netektį savo feisbuko paskyroje prašneko ir V. Grikšaitė-Česnauskienė: „Ši žinia labai, labai, labai sukrėtė! Prieš keletą mėnesių fotografavo mūsų mažuosiu sūnelius „Ikonos“ žurnalui. Nuoširdus, draugiškas, talentingas – toks Jis buvo. Ir planavomės, derinomės fotosesiją gruodžio pradžioje. Negaliu patikėti, kažkaip..“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (273)